Τέταρτη φετινή νίκη

Στην τέταρτη φετινή της νίκη και συνάμα, δεύτερη στη σειρά, έφθασε η γυναικεία μας ομάδα, η οποία κέρδισε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, τον Κεραυνό με σκορ 84-45.

Έτσι, η ομάδα μας ξέφυγε κατά δυο βαθμούς στην 3η θέση της βαθμολογίας από την ΕΝΑΔ, η οποία έχασε σήμερα εκτός έδρας από την Αναγέννηση Γερμασόγειας.
Η ομάδα μας έκανε δυνατό ξεκίνημα στο παιχνίδι και απέναντι στη νεανική ομάδα του Κεραυνού, είχε προηγηθεί με 24-2 με τη λήξη της 1ης περιόδου και έτσι, διευκολύνθηκε στη συνέχεια, όσον αφορούσε την προσπάθεια της, για να φθάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Με το τέλος του ημιχρόνου, οι κοπέλες μας είχαν προηγηθεί με 45-18, καθώς οι κοπέλες του Κεραυνού, είχαν ισορροπήσει κάπως το παιχνίδι κατά τη 2η περίοδο, τη στιγμή που η Δωρίνα Ιωαννίδου, η προπονήτρια της ομάδας μας, είχε προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές κατά την περίοδο αυτή.

Κατά την 3η περίοδο, η ομάδα μας είχε έναν γρήγορο ρυθμό και εύρισκε σκορ, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα, να ανέβει η διαφορά και έτσι στο 30`, το σκορ έγινε 69-31.
Ουσιαστικά, τα πάντα είχαν κριθεί και έτσι η τελευταία περίοδο, είχε έναν διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις δικές μας νεαρές παίκτριες, να παίρνουν χρόνο συμμετοχής από την προπονήτρια τους και ενώ η ομάδα μας έφθασε τελικά στην επικράτηση με τελικό σκορ 84-45.

Δεκάλεπτα: 24-2, 45-18, 69-31, 84-45

*Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Hawthorne 23, Πιτσιλλίδου 3 (1), Ράτσα 14 (2), Κωνσταντίνου 13, Σιαμπουλλή 4, Θεότη, Νικολάου 3 (1), Ν. Ευσταθίου 2, Γεωργίου 16, Χρυσοστόμου, Πέτρου 2, Μ. Ευσταθίου 4.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ