«Αυτός που σίγουρα δεν φταίει είναι ο κόσμος…»

Στην εκπομπή της Cytavision μίλησε το βράδυ της Κυριακής ο Μιχάλης Χατζηπαντέλα.

Ο τέως πρόεδρος του Συλλόγου και της εταιρείας και νυν Υπουργός Υγείας εαναφέρθηκε για πολλά και διάφορα.

Αναλυτικά πιο κάτω μερικές από τις τοποθετήσεις του.

Για την πορεία της Ανόρθωσης και τις αδυναμίες που βγάζει: «Έχουμε πρόβλημα στην επίθεση, ένα πρόβλημα που έβγαζε μάτια από πέρσι. Ένας από τους λόγους που η ομάδα δεν διεκδίκησε τον τίτλο μέχρι τέλους ήταν ότι δεν είχαμε το εύκολο γκολ. Οι πρώτες μεταγραφές έπρεπε να ήταν οι δυο επιθετικοί και εμείς τους πήραμε τελευταίους. Όταν δεν σκοράρεις δεν μπορεί να πάρει ανάσες η ομάδα».

Για το ποιος ευθύνεται: «Αυτός που σίγουρα δεν φταίει είναι ο κόσμος που γεμίζει τα γήπεδα. Ξέρω την αύρα του κόσμου αλλά είναι συγκλονιστικό αυτό. Πήγα ένα παιχνίδι στο Μακάρειο με την ΠΑΕΕΚ Τετάρτη απόγευμα και είχαμε 2.000 κόσμο. Είναι ξεκάθαρο ότι έγιναν λάθη και θα πρέπει να τα διορθώσουμε τον Ιανουάριο Μιλώντας σαν απλός Ανορθωσιάτης, ένα πράγμα που δεν μου άρεσε ήταν στο ματς με την ΑΕΚ. Είχαμε προπονητή στην κερκίδα και ήταν άλλος στον πάγκο. Δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα».

Για τη φυγή Λάρκου: «Δεν γνωρίζω τι συνέβη . Εγώ βλέπω τι γίνεται στο γήπεδο. Θεωρώ ότι έγιναν αρκετά λάθη στον προγραμματισμό. Δεν έχει λογική και άλλο ένα θέμα. Αποφασίζει ο Λάρκου να φέρει έναν προπονητή, τον φέρνει και φεύγει αυτό. Αν θα έφευγε δεν θα έπρεπε να είχε την ευθύνη να επιλέξει το νέο προπονητή».

Για τον Κετσπάγια: «Τον Κετσπάγια τον υπέγραψα εγώ. Τον υπογράψαμε ενώ είχαμε άλλο προπονητή και βάλαμε όρο να μην διαρρεύσει όλο αυτό γιατί αν το μάθαιναν οι παίκτες θα τα χάναμε όλα. Όταν είναι ο Τιμούρ στην ομάδα υπάρχει η ηρεμία στον κόσμο. Δεν τον βοήθησαν τα αποτελέσματα της τελευταίας του χρονιά αλλά πρέπει να σκεφτούμε και αλλιώς. Οχτώ χρόνια δεν κάναμε κάτι. Την πρώτη χρονιά διακόπηκε το πρωτάθλημα και ήμασταν στην κορυφή με την Ομόνοια και πήραμε Κύπελλο την επόμενη σεζόν».

Για τον Ουάρντα: «Δεν θα ήθελα να μείνει ο Ουάρντα στην Ανόρθωση. Το μυαλό του αντί να ήταν στο γήπεδο σκεφτόταν τι θα κάνει στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας, της ΑΕΚ. Ένας από τους λόγους που χάσαμε από τον Άρη και δεν πήγαμε Ευρώπη είναι γιατί ο Ουάρντα χάθηκε. Έμεινε στο παιχνίδι που νικήσαμε με το ΑΠΟΕΛ και δεν επανήλθε ποτέ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ