Απόψε στο Σωτήρειο με την Lemesos Volleyball

Την φιλόδοξη ομάδα της Lemesos Volleyball φιλοξενεί η ομάδα μας στο Σωτήρειον, απόψε Τρίτη (8/11) στις 20:00,  στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πετόσφαιρας γυναικών.

Η Ανόρθωση, μετά την ήττα από την Ολυμπιάδα στο «Νεάπολη Επιστροφή», θα ψάξει τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έδειξε από την αρχή της χρονιάς ότι είναι έτοιμη να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο και να διεκδικήσει ψηλότερους στόχους σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η Lemesos Volleyball, στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν μετρά μία νίκη και μία ήττα, όπως ακριβώς και η Ανόρθωση. Στην πρεμιέρα της ηττήθηκε από τον Απόλλωνα με 1-3 σετ, ενώ στο δεύτερο αγώνα της χρονιάς επιβλήθηκε του Άρη Πολεμίου με 3-0.
Σε ότι αφορά στην προϊστορία μεταξύ της Ανόρθωσης και της ομάδας από τη Λεμεσό, την τελευταία διετία αναμετρήθηκαν σε έξι αγώνες, τόσο για το θεσμό του πρωταθλήματος, όσο και γι’ αυτόν του κυπέλλου. Απ’ αυτές τις αναμετρήσεις η Ανόρθωση επικράτησε στις πέντε, ενώ η Lemesos Volleyball σε μία, τον περασμένο Φεβρουάριο, στην έδρα της, με 3-2 σετ.

Με το ίδιο σκορ είχε επικρατήσει η Ανόρθωση στις 9 Φεβρουαρίου του 2021 στο Σωτήρειο, για το κύπελλο, ενώ είχαμε κερδίσει με 1-3 και στον πρώτο αγώνα στη Λεμεσό, μία εβδομάδα νωρίτερα.

Δύο νίκες μέτρησε η ομάδα μας και στο πρωτάθλημα με σκορ 3-0 και 1-3 την περσινή σεζόν, ενώ το 2020-21 πήρε άνετες νίκες με 3-0 σετ και στους δύο αγώνες.

Ο αγώνας αναμένεται αμφίρροπος, με την διοίκηση του Τμήματος Πετόσφαιρας να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της Ανόρθωσης να μαζευτεί στο Σωτήρειο για να σπρώξει τις πετοσφαιρίστριές μας στην νίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ