Tie break και ποδαρικό με το δεξί

Σπουδαία νίκη στην ακριτική Δερύνεια πέτυχε απόψε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ που επιβλήθηκε της τοπικής Αναγέννησης με 3-2 σετ σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές συγκινήσεις.

Αναλυτικά πιο κάτω το ρεπορτάζ της αναμέτρησης από την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 2-3 (29-27, 21-25, 21-25, 25-19, 11-15)

Έχασε ένα βαθμό, αλλά πήρε μια σπουδαία νίκη μέσα στο Γήπεδο Δερύνειας η Ανόρθωσις. Στο επίσημο ντεμπούτο του ο κόουτς Γιώργος Πλατρίτης οδήγησε τη «Μεγάλη Κυρία» σε μια πολύ δύσκολη έδρα και άρχισε θετικότατα το 48ο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών.

Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκειά του με τις δυο ομάδες να παλεύουν για τη νίκη. Η Αναγέννηση έδειξε ότι έίναι πολύ δυνατή και φέτος και θα παλέψει ξανά για τις ψηλές θέσεις.

Εξαιρετικό ήταν το παιχνίδι στο πρώτο σετ που δικαίωσε τις προσδοκίες. Η Αναγέννηση μετά από αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον με την Αναγέννηση να επικρατεί 29-27 σε 38’.

Παρόμοια πλοκή είχαν τα δυο επόμενα σετ με την Ανόρθωση να τα κερδίζει με 21-25 σε 33’ και 21-25 σε 29’ ανατρέποντας το σκορ, αφού προηγήθηκε 1-2 σετ.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου ξέφυγε με 11-09 και στη συνέχεια 16-13, αλλά οι παίκτες του Γιώργου Πλατρίτη έμειναν στο κόλπο του σετ όταν μείωσαν στον πόντο 19-18. Η Αναγέννηση επικράτησε με 25-19 σε 31’ και ισοφαρίζοντας οδήγησε το παιχνίδι σε τάϊ – μπρέικ.

Στο πέμπτο καθοριστικό σετ το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο με την Ανόρθωση να καταφέρνει να προηγηθεί 10-12 για να εκμεταλλευτεί το προβάδισμά της και να κερδίσει 11-15 σε και να πάρει μια πολύ σπουδαία νίκη με 2-3 σετ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Καραγιάννης, Antonic, Guzz, Κυπριανού, Bramwell, Sinhalenski – Λίμπερο: Παπαϊωάννου, Στέκας – Αλλαγές: Τζωρτζής, Nurettin.

AΝΟΡΘΩΣΙΣ (Γ. ΠΛΑΤΡΙΤΗΣ): Zηκάκης, Χρυσοστόμου, Senica, Δημητρίου, Glivenko, Viller – Λίμπερο: Αντωνίου, Μιλτιάδους –Αλλαγές: Κοντός, Χριστοφόρου, Σαββίδης, Χατζηφιλίππου.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

Διαιτητές: Δ. Κουκούνης – Κ. Στεφανή

Επόπτες: B. Bασιλείου – Π. Σαράντης

Σημειωτές: Φ. Στέκα – Μ. Κασιουρή

Παρατηρητής Διαιτησίας: A. Kaλλής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ