Η δράση στα αναπτυξιακά…

Δελτίο τύπου με τη δράση στα αναπτυξιακά τμήματα εξέδωσε η καλαθοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω

Αγώνες Σαββατοκύριακου των αναπτυξιακών ομάδων

Ομάδα ανδρών Κ16: Αχιλλέας Αγρού – Ανόρθωση 20-68
Με εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα, προχώρησε η ανδρική μας ομάδα κάτω των 16, η οποία στο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου, παιχνίδι που διεξήχθη στην αίθουσα «Γλαύκος Κληρίδης», νίκησε τον τοπικό Αχιλλέα Αγρού με σκορ 68-20.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα μας συνέχισε την αήττητη της πορεία, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με τον επίσης αήττητο Άτλαντα.
Τα παιδιά μας, συνδύασαν την εκμάθηση, με ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα και αυτός, ήταν ένας ωραίος συνδυασμός.

Ομάδα γυναικών Κ16: Ανόρθωση – Απόλλων 69-18
Πρώτη φετινή επιτυχία για τη γυναικεία μας ομάδα κάτω των 16, η οποία, μετά το παιχνίδι που διεξήχθη στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, νίκησε το αντίστοιχο συγκρότημα του Απόλλωνα με σκορ 69-18.
Η νίκη, ήταν προϊόν μιας καλής εμφάνισης που πραγματοποίησαν οι παίκτριες μας και έτσι, κατάφεραν να συνδυάσουν τη νέα ευκαιρία καλλιέργειας του ταλέντου τους, με το κέρδος ενός ροζ φύλλου αγώνα.
Ήταν παιχνίδι για την 3η αγωνιστική, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου για το πρωτάθλημα και οι νεαρές μας κοπέλες, ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Ομάδα ανδρών Κ14-Β: ΑΠΟΠ – Ανόρθωση 93-15
Εκτός έδρας ήττα για τη δεύτερη ανδρική μας ομάδα κάτω των 14, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο τη δυνατή ομάδα του ΑΠΟΠ, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην αίθουσα «Άκης Κλεάνθους», για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου, στο πρωτάθλημα.
Το σκορ του αγώνα, ήταν 93-15 για την ομάδα της Πάφου. Η ουσία για τα νεαρά μας παιδιά, είναι η νέα ευκαιρία που είχαν, για να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους, κάτι που θα προσπαθούν να κάνουν και κατά τη συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ομάδα ανδρών Κ14-Α: Ανόρθωση – Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου 20-0 (χωρίς αγώνα)
Νίκη, χωρίς αγώνα για την πρώτη ανδρική μας ομάδα με σκορ 20-0, στο παιχνίδι με την Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου, η οποία δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ