«Ελάτε στο Σωτήρειο για την πρώτη νίκη»

Ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της γυναικείας πετοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου μας, μίας και την Τρίτη φιλοξενεί τον Δικέφαλο Γερίου με τη διοίκηση της ομάδας να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά πιο κάτω η προαγγελία του αγώνα

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΕΙΟ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ!

Αυλαία σηκώνει την Τρίτη (25/10) το πρωτάθλημα πετόσφαιρας γυναικών, με την Ανόρθωση να ξεκινά την προσπάθειά της, από το “Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο” στην Αγλαντζιά, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Δικέφαλο Γερίου, στις 20:00.

Η ομάδα μας που το καλοκαίρι έκανε ολικό λίφτινγκ στο ρόστερ της, αφού απέκτησε πέντε νέες πετοσφαιρίστριες, ενώ έχει και νέο τεχνικό επιτελείο τους Νίκο Γκιτζέκο και Νίκο Κατικά, θέλει να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά και να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα, που προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Ανάμεσα στα νέα αποκτήματα του Δικέφαλου και τέσσερις πετοσφαιρίστριες που αγωνίστηκαν στην Ανόρθωση. Πρόκειται για την διεθνή, Έλενα Τσουτσούκη, την Χριστίνα Γεωργιάδου, καθώς και τις Ραφαέλα Οικονομίδου και Έλενα Μαραγκού, που άρχισαν την καριέρα της από την ομάδα μας.

Τα νέα αποκτήματα της ομάδας μας

Η Ανόρθωση, προχώρησε σε αρκετές ποιοτικές προσθήκες ενόψει της νέας χρονιάς, φέρνοντας στην Κύπρο τέσσερις ξένες πετοσφαιρίστριες, ενώ απέκτησε επίσης και τη διεθνή ακραία επιθετικό Αιμιλία Δημητρίου.

Οι ξένες πετοσφαιρίστριες που αποκτήθηκαν είναι η Καναδή Gabriela Maciagowski, που αγωνίζεται επίσης ως διαγώνιος, η διεθνής Μεξικανή κεντρική μπλοκέρ, Κarina Gamez, η Βραζιλιάνα Alessandra Januario Dos Santos, γνωστή ως Νeneca, που αγωνίζεται ως ακραία επιθετικός, καθώς και η εξελίξιμη Αμερικανίδα ακραία επιθετικός, Athena Ardila.

Aπ’ εκεί και πέρα, στην ομάδα μας παρέμειναν η αρχηγός Κάλια Βασιλείου, η Άντρεα Χαραλάμπους, οι διεθνείς πετοσφαιρίστριες Έρικα Ζεμπύλα και Στέλλα Ιωάννου, η Πελαγία Τζακίδου, η Τατιάνα Αντωνίου και οι νεαρές Πέτυ Θεμιστοκλέους και Οριάνα Θεοδότου.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης
Α’ Διαιτητής: Α. Δανιήλ
Β’ Διαιτητής: Α. Ζορλής
Α’ Επόπτης: Χ. Παπαχριστοδούλου
Β’ Επόπτης: Χ. Γεροσίμου
Α’ Σημειωτής: Σ. Καϊμακλιώτου
Β’ Σημειωτής: Χ. Πασιουλή
Παρατηρητής Διαιτησίας: Π.Τοφή
Παρατηρητής Αγώνα: Β. Γεωργίου

Η διοίκηση του τμήματος πετόσφαιρας γυναικών, αλλά και οι πετοσφαιρίστριες της Ανόρθωσης απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, να δώσει δυναμικά το παρών του στο γήπεδο, για να στηρίξει την ομάδα και να την σπρώξει στην πρώτη της νίκη στον φετινό μαραθώνιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ