«Παιχνίδια σαν αυτό με τον Ακρίτα πρέπει να τα κερδίζεις…»

Στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Μπάλα είναι και γυρίζει» με τον Χρίστο Παπακώστα, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λάμπρος Λάμπρου. 

«Είναι γεγονός πως για δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της η Ανόρθωση δεν κατάφερε να κερδίσει, σε ένα παιχνίδι που όλοι περιμέναμε να πάρει τους τρεις πόντους. Έπρεπε να είναι το ισχυρό όπλο της ομάδας στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ο κόσμος προβληματίζεται δικαιολογημένα και ελπίζω στη συνέχεια η ομάδα να βρει τα πατήματά της», είπε για την ισοπαλία με τον Ακρίτα Χλώρακας και πρόσθεσε:

«Σίγουρα είναι αποτυχία που δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ακρίτα με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο παιχνίδι που έμεινε με δέκα παίκτες νωρίς. Θεωρώ πως έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες η Ανόρθωση και βάσει όσων βλέπουμε ο προπονητής ακόμη δεν έχει καταλήξει σε σχηματισμό σταθερό και σταθερή ενδεκάδα παικτών».

«Οι βαθμοί δεν έρχονται πίσω και θα χαθούν πολλοί πόντοι για όλες τις ομάδες, αλλά για όσες ομάδες πρωταγωνιστούν, σε αυτές και η Ανόρθωση, παιχνίδια σαν αυτό με τον Ακρίτα πρέπει να τα κερδίζεις. Δεν γνωρίζουμε πως θέλησε ο προπονητής να προσεγγίσει ο προπονητής το παιχνίδι, αλλά το βέβαιο είναι πως ο κόσμος δεν ικανοποιείται από αυτό που βλέπει και χρειάζεται πιστεύω να δούμε περισσότερη προσωπικότητα από τους παίκτες», υπογράμμισε.

Αν λείπει ένας επιτελικός χαφ: «Ίσως να λείπει ένας παίκτης δημιουργικός, ο καθένας έχει την άποψή του. Και η απουσία του Λάζαρου μπορεί να στοίχισε, αλλά αυτό που λέω περισσότερο εγώ είναι πως δεν μπορείς να στηριχτείς σε μία μετεγγραφή ποδοσφαιριστή που δεν έγινε για τη θέση του επιτελικού. Δεν έχουμε δει ακόμη τη σπίθα μίας ομάδας που επιδιώκει με αξιώσεις να πρωταγωνιστήσει».

Για το γεγονός ότι μονάδες όπως ο Ουάρντα δεν κάνουν τη διαφορά: «Πάντα το σύνολο είναι αυτό που θα δώσει τα περισσότερα, αλλά και οι μονάδες μέσα από ένα καλό σύνολο αναδεικνύονται περισσότερο. Για αυτό και ο Ουάρντα, προσπαθεί αλλά δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής να δείξει τα στοιχεία που είχε πέρσι. Στις αποτυχίες, είναι λογικό ο κόσμος να ασκεί κριτική στον προπονητή για αυτούς που παίζουν ή δεν παίζουν».

Και κατέληξε: «Αρκετοί παίκτες έχουν έρθει κάπως αργά και δεν έχουμε δει ακόμη ετοιμότητα από πλευράς τους και περιμένουμε στη διακοπή να δουλέψουν και μετά να τους δούμε να προσφέρουν. Έχει αρκετά καλό υλικό η Ανόρθωση αλλά όπως είπα οι βαθμοί δεν επιστρέφουν. Το πρωτάθλημα είναι τέτοιο που βλέπουμε τον κόσμο να είναι ένθερμος και να ανεβάζει και να κατεβάζει πολύ γρήγορα μία ομάδα. Όταν καταφέρει να αρχίσει να παίρνει νίκες θα είναι πιο εύκολο να έρθει η απαιτούμενη αυτοπεποίθηση και να γίνεται ακόμη πιο σωστή δουλειά. Αλλιώς, έρχεται η αναστάτωση και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη η δουλειά σου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ