Δήλωση του προέδρου της ομάδας μας κ. Αντώνη Μικελλίδη για την ανδρική μας ομάδα, μετά από το αποψινό φιλικό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ:

“Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, κάτι που φάνηκε και στο αποψινό παιχνίδι και παρά τις απουσίες δύο βασικών μας παικτών. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και είμαι αισιόδοξος για την προσπάθεια που θα κάνουμε κατά τη χρονιά που έρχεται.

Όμως, αυτήν την προσπάθεια πρέπει να την αγκαλιάσει με περισσότερη θέρμη ο κόσμος της Ανόρθωσης και να σταθεί δίπλα μας! Δεδομένα η προσπάθεια μας θα γίνει λιγότερο δύσκολη.

Αυτή η προσπάθεια αξίζει να τύχει της ανάλογης εκτίμησης και ο μεγάλος κόσμος της Ανόρθωσης, να είναι σίγουρος ότι έχοντας τον στο πλευρό μας, εμείς θα έχουμε αποκτήσει την πλέον κατάλληλη ψυχολογική ώθηση για να τον ανταμείψουμε με μεγάλες χαρές Ανορθωσιάτικες.

Σε λίγες μέρες το πρωτάθλημα αρχίζει! Η παρουσία του οπαδού της Ανόρθωσης και όταν λέω παρουσία, εννοώ καθολική παρουσία, δεν πρέπει να αναβληθεί αλλά να επιβληθεί στη συνείδηση του κάθε οπαδού της ιδέας του υπερήφανου Φοίνικα”!

Σχόλια για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ
Με πολύ καλή παρουσία και ευστοχία, η ομάδα μας προηγήθηκε με 28-21 στην α’ περίοδο ενώ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ήταν μπροστά με 45-43.

Πολύ καλή η ομάδα μας και στη γ’ περίοδο και με το τέλος της, προηγήθηκε με 68-56.
Ο ΑΠΟΕΛ πίεσε στην τελευταία περίοδο και πέρασε μπροστά, αλλά με δύο τρίποντα του Λι, η ομάδα μας έφθασε στη νίκη με 80-78.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.