Ήττα αλλά με διάθεση και ενέργεια…

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας καλαθόσφαιρας του Συλλόγου μας έδωσε ο προπονητής της ανδρικής καλαθοσφαιρικής μας ομάδας Βασίλης Χρυσαλάς.

Αναλυτικά πιο κάτω

Βασίλης Χρυσαλάς: “Διάθεση και ενέργεια από τους παίκτες μας”

Με νίκη για την αντίπαλο ομάδα της ΑΕΚ, τελείωσε το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για την ανδρική μας ομάδα, στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα “Κίτιον”.

Το τελικό σκορ ήταν 85-70 υπέρ της ΑΕΚ, αλλά στα φιλικά, αυτό που μετράει είναι το μοντάρισμα και αυτά τα παιχνίδια είναι η πιο κατάλληλη διαδικασία.

Το Τμήμα Επικοινωνίας της Ανόρθωσης, μίλησε με τον προπονητή, Βασίλη Χρυσαλά, που μας είπε τα εξής για το χθεσινό φιλικό παιχνίδι:
“Για εμάς, το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν μια πολύ δυνατή προπόνηση. Οι παίκτες, με άφησαν ικανοποιημένο καθώς έδειξαν διάθεση και ενέργεια τη στιγμή που θα δένεται περισσότερο, κάτι που θα γίνει μέσα από τα φιλικά, που θα ακολουθήσουν, όπως βέβαια και μέσα από τις προπονήσεις”.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας θα διεξαχθεί στις 14 τρέχοντος, με αντίπαλο τον Απόλλωνα σε εντός έδρας αναμέτρηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ