Παν.Συ.Φι: «Μια μέρα που δεν ανταλλάσσεται με κανένα τρόπαιο…»

0
1

Ανάρτησε με αφορμή την 17η επέτειο από την αρχή του έπους της Τραπεζούντας ανάρτησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παν.Συ.Φι.

Αναλυτικά πιο κάτω

𝚮 𝚨𝚸𝚾𝚮 𝚻𝚶𝚼 𝚬𝚷𝚶𝚼𝚺

Μια μέρα που δεν ανταλλάσσεται με κανένα τρόπαιο και καμιά ευρωπαϊκή επιτυχία.
Ήταν η 26η Ιουλίου 2005 όταν η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα έκανε ότι δεν κατάφεραν άλλοι για δεκαετίες. Να κατασπαράξει τον εχθρό μέσα στο Γαλανόλευκο καμίνι του Γ.Σ.Π. και να τους στείλει πίσω με τα κεφάλια σκυμμένα. Είκοσι και πλέον χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ, είκοσι και πλέον χιλιάδες ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ είδαν διά ζώσης τους σύγχρονους ήρωες του Σωματείου μας, να πατάσσουν και να ρίχνουν στο καναβάτσο τα εκατομμύρια και την υπεροψία των τούρκων.

Η Ελληνική ψυχή μίλησε, η Ελληνική καρδιά μπήκε μπροστά. Με το περήφανο έμβλημα μας στο στήθος και το περίσσιο πάθος η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα μέχρι το επόμενο. Ήταν απλά η αρχή ενός Έπους που θα μείνει στην Ιστορία για πάντα, μια νύχτα που θα την διηγούμαστε στα παιδιά μας με περηφάνια.
Όταν η Ανόρθωση, τα Ελληνικά ιδεώδη και η Γαλανόλευκη ταπείνωσαν τους τούρκους σε ένα κατάμεστο στάδιο. Όταν στείλαμε το μήνυμα στον εχθρό πως ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ.

Δείτε το άρθρο στη κατηγορία #σανσημερα

https://maxhtec94.com/site/η-αρχη-του-επους/

𝚱𝚼𝚷𝚸𝚶𝚺 𝚪𝚮 𝚬𝚲𝚲𝚮𝚴𝚰𝚱𝚮 🇬🇷
𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

Previous articleΤι γράφουν στην Ουκρανία για Μπεζούς
Next article«Η Ανόρθωση είναι by far ο πιο καλός οργανισμός στο region…»