Στην ιστοσελίδα 24sports.com.cy μίλησε ο Κώστας Σακκάς ο οποίος διετέλεσε προπονητής του 30χρονου εξτρέμ στην ομάδα της Δόξας κατά την περσινή χρονιά 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τα δυνατά του στοιχεία ως ποδοσφαιριστής: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος με έχει εκπλήξει θετικά. Τον παρακολουθούσαμε τα τελευταία 2-3 χρόνια. Κυρίως είναι αριστερό εξτρέμ παρόλο που είναι δεξιοπόδαρος. Μπορεί να παίξει και δεξιά αλλά επειδή έχει καλή διείσδυση τον χρησιμοποιούσαμε περισσότερο αριστερά. Έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Είναι γρήγορος ποδοσφαιριστής με την μπάλα. Προπονείται πολύ σκληρά. Έχει καλές επιστροφές. Θεωρώ ότι θα βοηθήσει την Ανόρθωση».

Για τις αδυναμίες του: «Στο σκοράρισμα. Μπορεί να μην είναι τόσο καλός σε αυτόν τον τομέα όμως θεωρώ ότι δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο στο οποίο υστερεί. Για εμάς το διάστημα που έλειπε όταν είχε έναν τραυματισμό είχε φανεί πάρα πολύ. Τώρα μιλάμε για άλλο επίπεδο ομάδων. Άλλο Δόξα και άλλο Ανόρθωση. Εκεί θα δείξει τις ικανότητες του. Χρειάζεται να βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία».

Για το αν έχει την νοοτροπία να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν στην Ανόρθωση: «Νομίζω πως ναι. Είναι και σε μια ηλικία που είναι ώριμος. Έπαιξε χρόνια στην Πορτογαλία. Θέλει να δείξει ποιος είναι και έχει το κίνητρο. Είναι στοιχεία που θα τον βοηθήσουν. Πιστεύει πολύ στον εαυτό του. Είναι ομαδικός. Αν όλα αυτά τα στοιχεία τα δείξει και στην Ανόρθωση θα είναι ένα πολύ καλό όπλο για την ομάδα».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.