Σε ήρεμους σχετικά τόνους ολοκληρώθηκε η 9η μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος League of Legends, με την πρωτοπόρο WLG να ”παίζει με τη φωτιά” αλλά να μην ”καίγεται” ενώ η Hive Athens συνεχίζει να εκπλήσσει κερδίζοντας στο ”παρά πέντε” τον Ολυμπιακό Αλίμου.

Anorthosis Famagusta esports vs Gamespace : 1-0

Στην πρώτη αναμέτρησή της Ημέρας το esports τμήμα της Ανόρθωσης, αντιμετώπισε την Gamespace Mediterrean College esports. Παρά την προσπάθεια της δεύτερης να πάρει τα ηνία και να χτυπήσει την Ανόρθωση στις αδυναμίες της, η ομάδα από την Κύπρο έκανε ένα roleswap που δεν περίμενε κανείς. Ο Μidlaner της Ομάδας από τη Κυπρο, πήγε στη κάτω λωρίδα να παίξει μαζί με τον ILevi το support της ομάδας και ο Goldentoast πήρε το ρόλο του Μidlaner! Αυτή η αναπάντεχη αλλαγή από πλευράς Ανόρθωσης δεν μπόρεσε να αντιμετωπιστεί ορθά και έτσι με MVP Τον Dominant, η Ανόρθωσις Φαμαγκουστα esports είχε ένα πολύ εύκολο απόγευμα.

WLGaming esports vs Team Refuse 1-0

Στην συνέχειά της ημέρας η πρωτοπόρος WLGaming esports ήθελε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στο GLL, κάτι το οποίο η HELL Zerolag ήθελε να τους το στερήσει και να τους στείλει στη Δεύτερη θέση της Βαθμολογίας. Η Προσπάθεια της δεν ήτανε άσχημη, βγάζοντας ένα πολύ διαφορετικό Draft με Darius Top Tryndamere Mid και Karthus Jungle για τον Ivok, T0m και Nasut αντίστοιχά αλλά δυστυχώς η πίεση και η εμπειρία των WLG ήτανε αυτό που τελικά υπερίσχυσε και στα 2 τελευταία Fight του παιχνιδιού αυτού, οι WLG πήρανε ένα καθαρό ace και αφήσανε την ΗELL Zerolag στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. \ΜVP της αναμέτρησης ήτανε ο Waena, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και να είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο του MVP σε όλο το Regular Season.

Gaming Olympiacos Alimou vs Hive Athens 0-1

Στο τρίτο αγώνα της ημέρας η Ηive Athens, η οποία θέλει να πιάσει ξανά την απόδοσή του προηγουμένου split και να περάσει για ακόμα μια φορά στα playoffs της διοργάνωσης, αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό Αλίμου που φαίνεται να είναι από τα μεγάλα φαβορί του Πρωταθλήματος μαζί με την WLGaming esports και με την Ανόρθωση. Το παιχνίδι κυλούσε ομαλά για τον Ολυμπιακό σχεδόν σε όλη την διάρκεια, έχοντας κατακτήσει περισσότερους πύργους, έχοντάς πάρει Δράκους, και έχοντας σκοτώσει πολύ περισσότερες φορές τους αντιπάλους τους.

Με έναν druxy και έναν music να οδηγούν την ομάδα στη νίκη, όλα κατέληγαν ότι ο Ολυμπιακός θα είχε μια πολύ εύκολη μέρα. Ο Rassiel όμως με τον Koussay είχανε εντελώς διαφορετική άποψή. Με ένα τετραπλό engage από πλευράς Ηive και στη συνέχειά ένα εξαιρετικό τελευταίο Fight η Ηive athens κλέψανε τη νίκη την τελευταία στιγμή, αφήνοντάς τον Ολυμπιακό Αλίμου δεύτερο. Η Ηive athens με MVP Τον NorthernLights παραμένει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και συνεχίζει να ελπίζει για την πρόκρισή της στα Playoffs του Greek Legends League.

Τeam Phantasma vs Refuse esports 1-0

Η Τετάρτη θέση όμως για τα playoffs δεν έχει κλειδωθεί ακόμα, με τα Φαντάσματα του Greek Legends να παραμονεύουν και να προσπαθούν να βρουν ξανά το πρωταθλητισμό μέσα τους. Η Αρμάδα του Βασίλη Βολτή και του Μάνου Πλαίτη ( Προπονητές στην Team Phantasma) αντιμετώπισε την ομάδα της Refuse esports με ελπίδα μια νίκη. Και όλα πήγαν λίαν καλώς για εκείνη. H Τeam Phantasma είχε την υπεροχή σε ολη την διάρκεια του αγώνα, υποκύπτοντας σε πολύ μικρά λάθη και κατέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες την βάση των αντιπάλων της στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης. MVP του τελευταίου αγώνα της ημέρας αναδείχθηκε ο Vaynedetta.

Μετά το πέρας της 9ης αγωνιστικής ημέρας του Greek Legends League η βαθμολογία έχει ως εξής.

1.WLG 8-1
2. GOAL 7-2
3. ANO 7-2
4. HIVE 5-4
5. TP 4-5
6. RFS 2-7
7 GSMC 2-7
8. ZRL 1-8

Πηγή: Sport24.gr

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.