Υπενθύμιση για την Γ.Σ του συνδέσμου αλλά και για έκτακτη συλλογή ρουχισμού ανάρτησαν στα ΜΚΔ οι οργανωμένοι οπαδοί του ΜAXHTEC ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ-ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ.

Αναλυτικά πιο κάτω

Υπενθύμιση για την ετήσια Γενική Συνέλευση του συνδέσμου μας, αύριο ημέρα Τετάρτη 29/06 και η ώρα 19:30 στο σωματείο κάτω από την Νότια κερκίδα.

Υγ: Ένεκα ενός ατυχές συμβάντος που υπέστη αδερφός μας, θα γίνεται συλλογή ρουχισμού για άμεση στήριξη αυτού και της οικογένειάς του.
Παιδικά:
Αγόρι – 3 ετών
Κορίτσι – 2 ετών
Κορίτσι – 1 ετών
Ενήλικες:
Αντρικά – 2XL
Γυναικεία – XL

Παρακαλούμε όσους μπορούν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται, με καλοκαιρινό και χειμερινό ρουχισμό. Στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας στις δύσκολες τους στιγμές.

ΜAXHTEC ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ-ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.