(Δημοσίευμα) «Ο Πουλλαΐδης βγαίνει μπροστά, αναλαμβάνει την Προεδρία!»

Δημοσίευμα από το GOAL αναφέρει ότι ο   θα αναλάβει την Προεδρία της ομάδας και την ίδια ώρα θα ενισχύσει την εταιρεία με Εκτελεστικό Πρόεδρο.

Αναλυτικά:

Το χαστούκι από τον αποκλεισμό από τον θεσμό του κυπέλλου ήταν ιδιαίτερα οδυνηρό για την Ανόρθωση, αλλά η ποδοσφαιρική ζωή συνεχίζεται. Την ώρα που παίζει τα… τελευταία της χαρτιά για έξοδο στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος, το νερό του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν μπήκε για τα καλά στ’ αυλάκι. Τιμούρ Κετσπάγια και Νεόφυτος Λάρκου ή αν θέλετε Νεόφυτος Λάρκου και Τιμούρ Κετσπάγια έπιασαν δουλειά για τη νέα Ανόρθωση. Μια Ανόρθωση διαφορετική ως προς τις λειτουργικές της διαδικασίες, με στόχο να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε να φτάσει στις δύο τελευταίες σεζόν, να ανέβει δηλαδή στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Μπροστάρης σε αυτήν την προσπάθεια θα μπει ο Χρίστος Πουλλαΐδης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Goal», ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» θα βγει μπροστά αναλαμβάνοντας την προεδρία της Εταιρείας. Με δεδομένο ότι έχει πλέον τη δυνατότητα να βρίσκεται για μεγάλα διαστήματα στην Κύπρο και όχι στο εξωτερικό, όπου είναι η έδρα των επιχειρήσεών του, θα επιχειρήσει να έχει καθημερινή ανάμιξη στα διοικητικά. Πόστο που κατέχει σήμερα ο Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Κι ενώ κυκλοφορούσαν σενάρια ότι ο Ευγένιος Χαμπουλλάς θα αποχωρήσει (λόγω και διαφωνιών με τον μεγαλομέτοχο), οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πιθανότερο σενάριο θα είναι και πάλι στο διοικητικό σχήμα της Εταιρείας. Οι καλοί γνώστες των νέων δεδομένων στην ομάδα της Αμμοχώστου επισημαίνουν ότι στο πλαίσιο της ενότητας, Πουλλαΐδης και Χαμπουλλάς τα έχουν βρει σε βαθμό που θα είναι συνεργάτες για την επόμενη περίοδο, ίσως και για τα επόμενα χρόνια. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις εκλογές στο Σωματείο της Ανόρθωσης, αφού τελειώνει η θητεία της διοίκησης Χρίστου Χατζηστεφάνου.

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης πιστεύει πολύ στο «πρότζεκτ» Κετσπάγια – Λάρκου και για να το στηρίξει έμπρακτα θα αναλάβει την προεδρία της Εταιρείας. Κάτι ως «εγγυητής» της αρμονικής συνεργασίας του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή της Ανόρθωσης. Οι πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα στο οργανόγραμμα της Εταιρείας, καθώς επίσης και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Διοικητικά και τεχνοκρατικά, γίνονται σκέψεις για «ενίσχυση» με εκτελεστικό πρόεδρο ή διευθύνοντα σύμβουλο (για τις ημέρες που θα είναι στο εξωτερικό ο πρόεδρος της Εταιρείας). Όσον αφορά στη δομή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Λάρκου και Κετσπάγια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχουν κάνει αρκετά βήματα, τα οποία θα ανακοινωθούν αργότερα. Κατ’ αρχήν συμφωνήθηκε ότι η Ανόρθωση θα πρέπει να εξελιχθεί και να βελτιωθεί σε κάποιους πολύ σημαντικούς τομείς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Στην παρούσα φάση, η σύμπνοια όλων των δυνάμεων στοχεύει στην υλοποίηση του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη. Αν και… χιλιοειπωμένο, εδώ που έφτασε η «Κυρία», ο αγώνας της Δευτέρας με αντίπαλο την Πάφος FC αποτελεί μονόδρομο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ