«Το πιο καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς…»

Την ΑΕΛ αντιμετωπίζει απόψε στις 19:30 η γυναικεία καλαθοσφαιρική ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς απέναντι στους Λεμεσιανούς με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τα κορίτσια του Φοίνικα.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανάρτηση από την ομάδα μας 

Ανόρθωση vs AEΛ
2/3/22
19.30
🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀

Εντός έδρας αγώνας πλέι-οφ, για τη γυναικεία ομάδα

Το πιο καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς, δίνει η γυναικεία μας ομάδα, η οποία στο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των πλέι-οφ για τις θέσεις 2 & 3, υποδέχεται στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, την ΑΕΛ.

Η ομάδα μας, αγωνιζόμενη χωρίς την Νταϊάνα Ντέλβα στο πρώτο παιχνίδι, είχε πολύ δύσκολο έργο στην έδρα της αντιπάλου και έτσι, έχασε την ευκαιρία, για να προηγηθεί στο σκορ των νικών.

Σημασία όμως έχει το ότι το προβάδισμα στο σκορ των νικών, ανήκει στον αντίπαλο και έτσι, η ομάδα μας, αγωνιζόμενη στην έδρα της, στον δεύτερο ημιτελικό, δεν θα έχει άλλην επιλογή, εκτός από το να ισοφαρίσει στο σκορ των νικών σε 1-1 και έτσι, να πάρει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Σε τέτοιαν περίπτωση, το τρίτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της ΑΕΛ.

Οι κοπέλες μας, θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ και έτσι, να ισοφαρίσουν στο σκορ των νικών σε 1-1.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ