Ρετρό ιστορία από το 1995

Ρετρό ιστορία αφιερωμένη στον Γκάσκοϊν και τις αναμετρήσεις που την πρώτη χαμένη ευκαιρία απέναντι στη Ρέηντζερς ανάρτησε νωρίτερα την Παρασκευή η ομάδα μας.

Αναλυτικά πιο κάτω

Μέσα στην πλούσια ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας μας, αρκετοί ήταν οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν να αγωνιστούν απέναντί της και το κοινό, ειδικά σε παλαιότερες εποχές, γέμισε το γήπεδο για να τους θαυμάσει.

Ένας τέτοιος ήταν και ο «τρελός» Πολ Γκάσκοϊν, που ήρθε στο «Α. Παπαδόπουλος» στις 23/8/1995 με τη φανέλα των Ρέιντζερς.

Οι πρωταθλητές Σκωτίας είχαν κερδίσει στο «Ibrox» με 1-0 και η πρόκριση για τους ομίλους του Champions League ήταν ανοιχτή. Ο «Γκάζα» είχε μόλις πάρει μεταγραφή εκεί από τη Λάτσιο και ήταν βασικός στους δυο αγώνες. Τελικά, παρά τις προσπάθειες των παικτών μας το 0-0 έδωσε την πρόκριση στους «Προτεστάντες» και η πρώτη ευκαιρία για είσοδο στους ομίλους είχε χαθεί.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας σε εκείνο τον αγώνα αποτελείτο από τους: Παναγιώτου Ν., Παναγιώτου Α., Ανδρέου, Καστάνα, Παναγή, Κιριάκοφ, Ασσιώτη, Σταύρου, Τοντόροφ, Γκόκιτς, Ιγνάτοφ (Πούνας / Θωμά).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ