Οι αγώνες των αναπτυξιακών

Δελτίο τύπου για τους αγώνες των αναπτυξιακών μέσα στο Σ/Κ ανάρτησε η ομάδα καλαθόσφαιρας του συλλόγου μας.
Αναλυτικά πιο κάτω
Αγώνες των αναπτυξιακών μας για το ερχόμενο Σ/Κ
Με πλούσια αγωνιστική δράση, αναμένεται ένα ακόμα Σαββατοκύριακο για τα αναπτυξιακά κλιμάκια της Ανόρθωσης μας.
Με σημαντικούς αγώνες, αλλά και με αγώνες μέσα από τους οποίους, όπως πάντα ο πρώτιστος στόχος, είναι να δούμε τα παιδιά μας, δηλαδή τους αυριανούς μας άσους να διασκεδάζουν, αναπτύσσοντας το ταλέντο τους.
Όπως πάντα, η οικογένεια της Ανόρθωσης θα πάει στα γήπεδα, για να καμαρώσει από κοντά όλα τα παιδιά της.
Να δούμε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου:
Ομάδα ανδρών Κ18: Αχιλλέας – Ανόρθωση
Ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, περιμένει την ανδρική μας ομάδα κάτω των 18, σύμφωνα με το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1` κατηγορίας.
Εκτός έδρας, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Αχιλλέα, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Γυμνασίου Παλλουριώτισσας και μέσα από την έκβαση του, θα κριθούν πάρα πολλά, όσον αφορά τις πρώτες θέσεις για την τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.
Όπως και η αντίπαλος ομάδα, έτσι και η δική μας θα δώσουν σκληρή μάχη για τη νίκη και οι δικοί μας παίκτες, είναι αποφασισμένοι να φθάσουν αυτοί στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ομάδα γυναικών Κ18: Ανόρθωση – Youth Stars
Τον πρώτο της αγώνα για την προημιτελική φάση των πλέι-οφ, δίνει η γυναικεία μας ομάδα, η οποία με πλεονέκτημα έδρας, θα αντιμετωπίσει το συγκρότημα του Youth Stars.
Στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, ο στόχος για τις κοπέλες μας, είναι να σημειώσουν την πρώτη από τις δυο απαιτούμενες νίκες, για πρόκριση στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι με το Youth Stars, εντάσσεται στο ζευγάρι των θέσεων 4&5 και για να φθάσει στην επιτυχία η ομάδα μας, θα χρειαστεί μια ιδιαίτερα δυνατή προσπάθεια.
Ομάδα ανδρών Κ16: ΑΕΛ – Ανόρθωση
Με ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, επανέρχεται στην αγωνιστική δραστηριότητα, η ανδρική μας ομάδα κάτω των 16.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα για την 9η αγωνιστική, οι νεαροί μας παίκτες θα μεταβούν στην αίθουσα «Ν. Σολομωνίδης», όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ομάδα της ΑΕΛ.
Παρά τις δυσκολίες που θα τους περιμένουν, οι παίκτες μας θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, για να φθάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ομάδα γυναικών Κ16: Απόλλων – Ανόρθωση
Με εκτός έδρας παιχνίδι και με αντίπαλο τον Απόλλωνα, συνεχίζουν τη δική τους προσπάθεια οι παίκτριες της γυναικείας μας ομάδας κάτω των 16.
Πρόκειται για αναμέτρηση που εντάσσεται στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής για την επίλεκτη κατηγορία, το οποίο θα διεξαχθεί στην έδρα του Απόλλωνα, αλλά με τις παίκτριες μας, να μεταβαίνουν εκεί, για να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να καταφέρουν να φθάσουν στην πρώτη τους νίκη για την επίλεκτη κατηγορία.
Ομάδα ανδρών Κ14-Α: ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση
Εκτός έδρας παιχνίδι, θα περιμένει και την πρώτη ανδρική μας ομάδα κάτω των 14, σύμφωνα με το πρόγραμμα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος επίλεκτης κατηγορίας.
Οι αυριανοί μας άσοι θα μεταβούν στην αίθουσα της 1ης τεχνικής σχολής Λευκωσίας, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Πρώτη μέλημα, όπως πάντα, η καλύτερη δυνατή αγωνιστική παρουσία των παικτών μας, που θα επιδιώξουν και το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ομάδα ανδρών Κ14-Β: Ανόρθωση – Ζήνωνας
Εντός έδρας παιχνίδι για τη δεύτερη ανδρική μας ομάδα κάτω των 14, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τον 2ο περιφερειακό όμιλο.
Σε αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Λυκείου Αγίας Φύλας, οι αυριανοί μας άσοι, υποδέχονται το συγκρότημα του Ζήνωνα.
Στόχος, είναι πρώτα η διασκέδαση μέσα από αυτό το παιχνίδι και αυτό, να το συνδυάσουν με νίκη, κάτι που θα κάνει πιο χαρούμενα τα παιδιά μας!
Ομάδα γυναικών Κ14: Ανόρθωση – Άτλαντας
Με εντός έδρας παιχνίδι, συνεχίζουν την προσπάθεια τους στο πρωτάθλημα της επίλεκτης κατηγορίας οι παίκτριες της γυναικείας μας ομάδας κάτω των 14.
Σε αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, για τη 12η αγωνιστική, υποδέχονται την ομάδα του Άτλαντα.
Πρώτος στόχος, είναι να διασκεδάσουν και πάλι το παιχνίδι οι παίκτριες μας και έπειτα, να το συνδυάσουν με νίκη.
Ομάδες Κ12
Στην αγωνιστική δράση, επανέρχονται και τα παιδάκια μας, αυτά που συνθέτουν τις δυο ομάδες μας, που μετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα κάτω των 12.
Οι δυο μας ομάδες, σύμφωνα με το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής, έχουν να δώσουν εκτός έδρας παιχνίδια. Η πρώτη μας ομάδα, θα αντιμετωπίσει στην αίθουσα του Λυκείου Αγίου Σπυρίδωνα, το Phoenix MJ Basket Plus, ενώ η δεύτερη, θα μεταβεί στην αίθουσα «Άκης Κλεάνθους» στην Πάφο, για να αναμετρηθεί με την ομάδα του ΑΠΟΠ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ