Ήττα και τέλος η χρονιά

Την ήττα από την ΑΕΛ που σήμανε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια των play off δέχθηκε η γυναικεία καλαθοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας το βράδυ της Τετάρτης.

Αναλυτικά πιο κάτω το ρεπορτάζ αγώνα όπως το δημοσίευσε η ομάδα μας στα ΜΚΔ.

Τέλος αγωνιστικής περιόδου για τη γυναικεία μας ομάδα

Ούτως ή άλλως, τα πράγματα ήταν δύσκολα για τη γυναικεία μας ομάδα, πριν από την έναρξη των αγώνων για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος γυναικών, με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Η απουσία της Νταϊάνα Ντέλβα και στα δυο παιχνίδια, ήταν αρκετή για να άλλαζε τις ισορροπίες, μιας και μόνο εύκολο δεν ήταν να αγωνιζόταν η ομάδα μας χωρίς ξένη παίχτρια και στα δυο αυτά παιχνίδια.

Έτσι και στο αποψινό, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, οι κοπέλες μας, αν και προσπάθησαν εν τούτοις έχασαν με σκορ 56-39, μένοντας εκτός τελικής φάσης, καθώς έχασαν με συνολικό σκορ 2-0.

Φάνηκε από την αρχή ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα, καθώς η ΑΕΛ πήρε από την αρχή το προβάδισμα (6-0) και με το τέλος της α` περιόδου, προηγήθηκε με 20-8. Η ομάδα μας ισορρόπησε στη β` περίοδο, αλλά η αντίπαλος, κρατούσε σταθερά το προβάδισμα για να προηγηθεί στο ημίχρονο με 33-18.

Η δυνατή άμυνα των παικτριών μας στη γ` περίοδο, περιόρισε αισθητά το σκοράρισμα της αντιπάλου (που σκόραρε μόλις 6 πόντους), με τη διαφορά να πέφτει κάπως και έτσι, στο 30`, το σκορ έγινε 39-29 για την ΑΕΛ. Στην τελευταία περίοδο, η διαφορά παρέμεινε σταθερά πάνω από τους 10 πόντους και με τη λήξη της αναμέτρησης, η ΑΕΛ πήρε τη νίκη με τελικό σκορ 56-39.

*Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Μενελάου 7 (1), Πιτσιλλίδου 3 (1), Ράτσα 15 (2), Μακρυγιώργη 2, Αθανασίου 3, Πάγκαλος, Κωνσταντίνου 3, Ρουσσάκη 4, Γεωργίου, Σιαμπουλλή 2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ