Εξήγησε τι έγινε με τις κλωτσιές ο Τιμούρ

Με αφορμή τα πρόσφατα γενέθλια του Τιμούρ Κετσπάγια (έγινε 54 ετών), η ιστοσελίδα των Ελλήνων Υποστηρικτών Αγγλικού Ποδοσφαίρου, παρουσιάζει ένα όμορφο αφιέρωμα για τον Γεωργιανό προπονητή της ομάδας μας.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στο ρεπορτάζ:

Αγωνίστηκε στο Νησί για τρία χρόνια (1997-00), σημείωσε σημαντικά γκολ και έμεινε γνωστός στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου, καθώς και στο αγγλικό πρωτάθλημα για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Χαρακτηριστικό είναι το αφιέρωμα της Daily Mail, όπου ο Γεωργιανός τεχνικός -πια- σχολιάζει τις αναμνήσεις του από την Νιούκαστλ. Στην τριετία του στις «Καρακάξες» πρόσφερε στους οπαδούς της ορισμένες αξέχαστες στιγμές. Η χαρακτηριστικότερη όλων ήταν ο πανηγυρισμός του στο παρθενικό του τέρμα.

Οι Νιούκαστλ και Μπόλτον ήταν στο 1-1 στο Σεντ Τζέιμς Παρκ όταν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο «τρελός μοναχός», όπως είχαν «βαπτίσει» οι φίλοι της Newcastle τον Γεωργιανό, σκόραρε το νικητήριο γκολ. Ο Κετσπάγια… τρελάθηκε. Αρχικά πέταξε τη φανέλα του στη θύρα των φανατικών της ομάδας, στην συνέχεια προσπάθησε να βγάλει τα παπούτσια του και μετά άρχισε να κλωτσά όλες τις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου, ξανά και ξανά.

«Δεν το έχω δει ποτέ σε βίντεο και δεν σκοπεύω, δεν είμαι περήφανος. Ήταν μια κακή περίοδος για μένα, άξιζα να παίζω περισσότερο. Μου δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστώ και το έκανα. Είναι κρίμα όμως να με θυμούνται κυρίως γι’ αυτό τον πανηγυρισμό, πρόσφερα πολλά περισσότερα στον σύλλογο», αναφέρει ο Κετσπάγια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ