«Πιστεύω στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” / Μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα η Ανόρθωση»

Για την αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αλλά και για το πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Χριστάκης Κασσιανός στο πλαίσιο των δηλώσεων του στην εκπομπή «Στην Κερκίδα».

Ο κόουτς ανάφερε πως η ομάδα μας είναι το φαβορί ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ενώ ανάφερε πως αν εκμεταλλευτεί στο έπακρο το «Αντώνης Παπαδόπουλος» τότε μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό… “Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Και ο Ολυμπιακός έχει τους δικούς του στόχους πρέπει να είναι προσεκτικός πλέον γιατί είναι στα χαμηλά. Η Ανόρθωση θέλει να κλειδώσει την εξάδα. Η Ανόρθωση έχει ένα προβάδισμα κόντρα στον Ολυμπιακό και λόγω εκτοπίσματος και λόγω έδρας”.

Για το πρωτάθλημα: “Υπάρχουν 12 τελικοί εκτός του Κύπελλο. Είναι 36 βαθμοί. Είναι πολλοί και μπορούν να αλλάξουν πολλά. Η Ανόρθωση έχει μέταλλο μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους της μέχρι τέλους. Υπάρχει φαβορί για το πρωτάθλημα και φαίνεται στη βαθμολογία”.

Μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα η Ανόρθωση; “Η Ανόρθωση πιστεύω στο Παπαδόπουλος μπορεί να διεκδικήσει το απόλυτο. Αν πάρει και εκτός έδρας καλά αποτελέσματα θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα”.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ