«Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ομάδας μας…»

Δελτίο τύπου εξέδωσε η ομάδα μπάσκετ της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ με τα τεκταινόμενα και την πορεία της ανδρικής καλαθοσφαιρικής ομάδας.

Αναλυτικά πιο κάτω

Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ομάδας μας υπό την έννοια, ότι τα κρούσματα λόγω της πανδημίας, που βρέθηκαν σε αυτήν, οδήγησαν στην αναβολή δυο καθοριστικών αγώνων, μέσα από τους οποίους θα κρίνονταν αρκετά για το στόχο της πρώτης 8αδας.

Πρόκειται για τα παιχνίδια, με αντιπάλους τους Αχιλλέα (σε εντός έδρας παιχνίδι) και ΑΠΟΠ (εκτός), για τα οποία θα καθοριστούν σύντομα οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους.
Με την ευχή, όπως τα κρούσματα που είχαν παρουσιαστεί, να είναι και τα τελευταία και να μην ταλαιπωρηθεί κανείς άλλος (όχι μόνο μέλος της ομάδας μας), η ομάδα μας προετοιμάζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τη διεξαγωγή της διοργάνωσης του κυπέλλου.

Όσο για τα δυο αναβληθέντα παιχνίδια, η σημασία τους, θα παραμείνει καθοριστική, ανεξάρτητα από τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Όσον δε, αφορά τη μέχρι τώρα πορεία που έχει πραγματοποιήσει η Ανόρθωση, αν και εφόσον είχε την τύχη με το μέρος της σε κάποια παιχνίδια, θα μπορούσε να είχε κερδίσει περισσότερους βαθμούς και συνάμα, να κατείχε μιαν καλύτερη θέση στη βαθμολογία.
Όσο για αυτές τις μέρες που διανύουμε και που αναγκαστικά, κράτησαν την ομάδα μας, εκτός αγωνιστικής δράσης, αποτελούν μιαν ευκαιρία, ανασύνταξης των δυνάμεων μας, με στόχο όταν θα πραγματοποιηθεί η αγωνιστική επάνοδος, η Ανόρθωση να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη, πιο δυνατή και με την ευχή, να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της πρώτης της χρονιάς, στην κατηγορία των μεγάλων, ύστερα από 44 χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ