Η ανασκόπηση των αναπτυξιακών

Σε ανασκόπηση των αναπτυξιακών ομάδων σε άνδρες και γυναίκες  για το περασμένο Σαββατοκυρίακο προχώρησε η καλαθοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω το δελτίο τύπου 

Οι αγώνες των αναπτυξιακών μας κατά το περασμένο Σ/Κ.  Με πλούσια αγωνιστική δράση, με συναρπαστικά παιχνίδια, με νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά και σε παιχνίδια που οι αυριανοί μας άσοι, προσπάθησαν μεν, αλλά έχασαν, συνεχίστηκε κατά το Σαββατοκύριακο τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Οι αυριανοί παίκτες και παίκτριες της Ανόρθωσης μας, πάλεψαν, όπως πάντα για το καλύτερο δυνατό και εκμεταλλεύθηκαν μιαν ακόμα ευκαιρία για να εμπλουτίσουν το ταλέντο τους. Όπως πάντα, έτσι και τη φορά αυτή, η Ανόρθωση απευθύνει τα συγχαρητήρια της, στις ομάδες που ήταν οι κερδισμένες στα παιχνίδια τους, με τις δικές μας.

Να δούμε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου:

Ομάδα ανδρών Κ18: ΑΕΚ – Ανόρθωση 34-64
Σημαντική εκτός έδρας επιτυχία για την ανδρική μας ομάδα κάτω των 18, η οποία στην αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1` κατηγορίας, νίκησε στην αίθουσα «Κίτιον», την ΑΕΚ με σκορ 64-34.

Η επιτυχία αυτή, ήταν προϊόν μιας πολύ καλής εμφάνισης από τους παίκτες μας και ήταν μια δίκαια νίκη, κάτι που φαίνεται και από την τελική διαφορά των 30 πόντων.
Ταυτόχρονα, η νίκη αυτή, αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την ομάδα μας, στο να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, κατά την τελική κατάταξη.
Ομάδα γυναικών Κ18: Ανόρθωση – Απόλλων 66-27

Με νικηφόρο αποτέλεσμα, συνέχισε την πορεία της στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, η γυναικεία μας ομάδα κάτω των 18.

Σε αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική, που διεξήχθη στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, οι κοπέλες μας, επικράτησαν του Απόλλωνα με σκορ 66-27, εξασφαλίζοντας έτσι την είσοδο στην πρώτη 4αδα, πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης.

Δίκαιη ήταν η νίκη για την ομάδα μας, βάση της τελικής διαφοράς, με την οποία έληξε η αναμέτρηση και διάχυτη είναι η αισιοδοξία για τη συνέχεια.

*Οι πόντοι της Ανόρθωσης: Χατζή 13 (3), Μακρυγιώργη 11 (1), Λάμπρου 6, Σιαμπουλλή 6, Νικολάου 12 (1), Ιωάννου 10 (1), Μιχαήλ 3, Πέτρου 5 (1).

Ομάδα ανδρών Κ16: Ανόρθωση – Phoenix MJ Basket Plus 55-59
Εντός έδρας ήττα για την ομάδα μας στο παιχνίδι του πρωταθλήματος ανδρών κάτω των 16, για τον 2ο όμιλο της τελικής κατάταξης, που ήταν για την 8η αγωνιστική και που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Με αντίπαλο, το Phoenix MJ Basket Plus, το τελικό σκορ του αγώνα αυτού, ήταν 59-55.
Όπως δείχνει και η τελική διαφορά των 4 πόντων, έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, στο οποίο όμως οι παίκτες μας δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, αλλά επιφυλάσσονται για μιαν καλύτερη συνέχεια.

Ομάδα γυναικών Κ16: ΑΕΛ – Ανόρθωση 54-40
Εκτός έδρας ήττα για τη γυναικεία μας ομάδα κάτω των 16, στο παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος επίλεκτης κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ν. Σολομωνίδης», η ομάδα μας έχασε από αυτήν της ΑΕΛ με σκορ 54-40.

Οι παίκτριες μας, πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό και θα προσπαθήσουν, να πραγματοποιήσουν μιαν καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα επίλεκτης κατηγορίας.

Ομάδα ανδρών Κ14-Α: Ανόρθωση – Άτλαντας 55-72
Με εντός έδρας ήττα για την πρώτη ανδρική μας ομάδα κάτω των 14, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Λυκείου Αγίας Φύλας, ανάμεσα στην ομάδα μας και στην αντίστοιχη, του Άτλαντα.

Το τελικό σκορ της αναμέτρησης, ήταν 72-55 για την ομάδα της Πάφου.

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αυριανοί μας άσοι, στο παιχνίδι που ήταν για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος επίλεκτης κατηγορίας, δεν τα κατάφεραν, αλλά συνεχίζουν με αισιοδοξία την προσπάθεια τους.

Ομάδα ανδρών Κ14-Β: ΑΕΛ – Ανόρθωση 28-38
Στην τέταρτη νίκη τους, για τον 2ο περιφερειακό όμιλο έφθασαν οι νεαροί μας παίκτες, που συνθέτουν τη δεύτερη ανδρική μας ομάδα κάτω των 14.

Σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική, επικράτησαν στο παιχνίδι που έγινε στην αίθουσα «Ν. Σολομωνίδης», της ΑΕΛ με σκορ 38-28.

Έτσι, έδωσαν συνέχεια στην πολύ καλή τους μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα και συνεχίσουν με αισιοδοξία την προσπάθεια τους.

Ομάδα γυναικών Κ14: ΑΕΛ – Ανόρθωση 47-46
Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην αίθουσα «Ν. Σολομωνίδης», ανάμεσα στη γυναικεία μας ομάδα κάτω των 14 και την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της επίλεκτης κατηγορίας.

Ωστόσο, οι νεαρές μας παίκτριες δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, καθώς έχασαν στις λεπτομέρειες με διαφορά ενός πόντου και με τελικό σκορ 47-46.

Οι αυριανές μας παίκτριες, θα προσπαθήσουν στη συνέχεια, να χαρίσουν νικηφόρα αποτελέσματα στην ομάδα μας και ομάδα τους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ