«Ετοιμάζεται η καταγγελία και θα είναι αναλυτική / Η καταγγελία εστιάζεται σε 4 σημεία»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport FM μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα χθες στην Πάφο, είπε:

«Είναι πολλά πράγματα που δεν μας ικανοποίησαν χθες. Και με σειρά προτεραιότητας οφείλουμε να τα τοποθετήσουμε για να μην ξαναγίνουν. Σε αυτό το πλαίσιο έγιναν και οι δηλώσεις από τον πρόεδρο. Σήμερα έπεται συνέχεια, καθώς αυτή την ώρα ετοιμάζεται η καταγγελία και θα είναι και αναλυτική για τα όσα έγιναν και όσα δεν έγιναν που θα σταλεί στην ΚΟΠ. Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του προέδρου, γιατί εκείνη την ώρα φαντάζομαι ότι θα έχει τους λόγους του για ότι είπε.

Η καταγγελία εστιάζεται σε τέσσερα σημεία. Για το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος και ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι είδαν. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποια η διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ουάρντα. Είναι ο πειθαρχικός έλεγχος. Και στη βάση της λογικής που μας έχει σφυρίξει ο διαιτητής σε ό,τι έχει να κάνει με τον χρόνο καθυστερήσεων. Άλλες φορές που κερδίζαμε έδωσε 8 λεπτά και παίξαμε 12. Αναμένουμε από τους αρμόδιους να αναλάβουν δράση γιατί δεν πάει άλλο».

«Εμείς αυτό που είχαμε πει είναι ότι θα στηρίζουμε σε γενικό πλαίσιο όμως όταν κάτι βλέπουμε πως δεν πάει καλά, θα μιλούμε. Χθες, η όλη συμπεριφορά του διαιτητή ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου φώναζε για τη διαιτησία και όχι για τίποτε άλλο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ