Επιβλητική νίκη επί του Κεραυνού

Εκτός έδρας νίκη με Κεραυνό για τη γυναικεία μας ομάδα.

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της, πριν από την έναρξη της διαδικασίας των πλέι-οφ, η γυναικεία μας ομάδα, η οποία στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Κ. Παπαέλληνας», επικράτησε του γηπεδούχου Κεραυνού με σκορ 56-27.

Έτσι, η ομάδα μας περιμένει τη διεξαγωγή του αναβληθέντα αγώνα, ανάμεσα στην Αναγέννηση και στην ΕΝΑΔ, για να οριστικοποιηθεί η θέση στην οποία θα τερματίσει και από εκεί, να ξεκινήσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Σχόλια για το παιχνίδι

Σε χαμηλό ρυθμό ξεκίνησαν το παιχνίδι οι κοπέλες μας (με απούσα την Νταϊάνα Ντέλβα), αλλά είχαν το προβάδισμα όταν έληξε η 1η περίοδος, με σκορ 13-11. Στη 2η περίοδο, με βελτιωμένη εικόνα, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, οι παίκτριες μας ανέβασαν τη διαφορά, χάριν κυρίως στους πόντους της Τιάνα Ράτσα και έτσι, με τη λήξη του ημιχρόνου, προηγήθηκαν με 29-16.

Στην 3η περίοδο, δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη διακύμανση στην εξέλιξη του σκορ, με την ομάδα μας να συντηρεί ένα σταθερό προβάδισμα πάνω από 12 πόντους και με τη λήξη της, άνοιξε τη διαφορά στους 19, για να προηγηθεί με 41-20.

Πλέον, οι παίκτριες μας είχαν ουσιαστικά εξασφαλίσει τη νίκη, αλλά συνέχισαν να αποδίδουν καλά και στην τελευταία περίοδο. Έτσι η διαφορά ξεπέρασε και τους 25 πόντους και τελικά η ομάδα μας έφθασε στη νίκη με τελικό σκορ 56-27.

*Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Μενελάου 5 (1), Πιτσιλλίδου 2, Ράτσα 21 (3), Μακρυγιώργη 6 (1), Αθανασίου 3, Πάγκαλος, Κωνσταντίνου 5 (1), Ρουσσάκη 5 (1), Γεωργίου 2, Σιαμπουλλή 7.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ