Δηλώσεις Τιμούρ: «Είχαμε και ένα παράξενο θα έλεγα, ότι ένας αναβληθέν αγώνας… / Είμαι πολύ χαρούμενος»

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας Τιμούρ Κετσπάγια μετά το αποψινό παιγνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γεωργιανός τεχνικός:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί πράγματι αυτοί τα αξίζουν. Παρόλο που είχαμε πολλά προβλήματα με covid και τραυματισμούς σημερα καταφεραμε να κερδίσουμε ένα παιγνίδι πολύ δύσκολο και ταυτόχρονα με καλό ποδόσφαιρο. Καλό είναι που αντιδράσαμε, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές και τα παιδιά που ήρθαν χωρίς προπόνηση έδειξαν ότι το ήθελαν πάρα πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σήμερα πιστεύω ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Άρης, εκεί που είναι δεν είναι καθόλου τυχαίο.».

«Είχαμε και ένα παράξενο θα έλεγα, ότι ένας αναβληθέν αγώνας παίζεται στο τέλος του δεύτερου γύρου, δεν δικαιούνται να παίξουν οι νέοι παίκτες. Σημαίνει ότι αν φέρναμε τρεις και αφήναμε τρεις αυτό σημαίνει 6, μπορείς να παίξεις ένα παιγνίδι χωρίς 10 ποδοσφαιριστές. Δυσκολευτήκαμε αλλά καθόλου δύσκολα δεν ήταν σήμερα θα έλεγα αυτά που είδαμε από την ομάδα, παίξαμε καλά και κερδίσαμε δίκαια».

Για Χρυσοστόμου, απάντησε: «Εντάξει, παίρνεις κάπΕοιες αποφάσεις γιατί έχουμε 25 παίκτες στην ομάδα, σίγουρα όσοι δεν παίζουν θα νιώθουν αδικημένοι. Για μένα το σημαντικό είναι όταν πάρεις την ευκαιρία να δείξεις ότι παίρνεις την ευκαιρία. Δεν είναι μόνο αυτός, είναι και άλλοι παίκτες, δεν είναι εύκολη δουλειά για μας. Αυτός που είναι έτοιμος, αυτός θα παίζει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ