«Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε εμείς τον Κετσπάγια…»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι»  μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Λάμπρος Λάμπρου.

Αναλυτικά πιο κάτω τι δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλές αγωνιστικές κάποια κρίσιμα παιχνίδια, θα παρακολουθήσουμε μια πολύ σκληρή δεύτερη φάση. Από πλευράς ψυχολογίας είναι ότι καλύτερο, η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ της δίνει ψυχολογία, ήταν σπουδαία, είναι πολύ μικρές οι διαφορές, το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ κρίσιμο για την μετέπειτα πορεία.

Για την μάχη του πρωταθλήματος: «Φαβορί για τον τίτλο είναι ο Απόλλωνας, αν κερδίσει όμως η Ανόρθωση θα πλησιάσει την κορυφή. Το πρωτάθλημα εξαρτάται από τον Απόλλωνα, όμως και η δεύτερη θέση είναι καθοριστική. Θα γίνει πολύ μεγάλη μάχη για το δεύτερο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον κόσμο της Ανόρθωσης: «Ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Αυτοί οι 900 που θα βρεθούν στο Τσίρειο θα είναι εκεί για την ομάδα και θα την στηρίξουν».

Για τον Κετσπάγια: «Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε εμείς τον Κετσπάγια. Ταιριάζει στην ομάδα γάντι, έχει βρει τον τρόπο, κάνει πολύ καλή δουλειά. Όταν υπάρχει υπομονή και στήριξη, τότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα. Αυτό που βλέπω είναι πως έχει μπολιάσει την ομάδα με έμπειρους και με νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να εκπληρώσουν τους στόχους της ομάδας»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ