«Σφίγγα» ο Αντζελότζι, η απάντηση για Ρουντέν

Για τον Μάρκους Ρούντεν ρωτήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Φροζινόνε, μιας και είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που λήγουν το συμβόλαιο του στο τέλος της χρονιάς.

Αρχικά ρωτήθηκε για τους Szyminski και Ζαμπάνο με τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας να αναφέρει: «Ότι πέρα από αυτούς τους ποδοσφαιριστές υπάρχουν και άλλοι που λήγουν τα συμβόλαια τους, όπως οι Ρούντεν και Μινέλλι. Αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε με κανένα, μπορεί όμως κάποιος να θελήσει να φύγει. Στο κατάλληλο χρόνο θα μιλήσουμε γιατα συμβόλαια, ο σύλλογος είναι πάντα ανοιχτός σε διάλογο. Σίγουρα ο σύλλογος δεν μπορεί να προσφέρει συμβόλαια μεγάλα όπως το παρελθόν.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ονομαστικά στο Ρουντέν, αν θα ανανεώσει, θα τον αφήσουν να φύγει τον Ιούνιο ή αν θα πωληθεί τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα ντρίμπλαρε και δεν απάντησε συγκεκριμένα λέγοντας: «Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που λήγει το συμβόλαιο τους. Δεν θα μιλήσουμε για της ανανεώσεις τώρα αλλά τον Φεβρουάριο. Δεν είναι μόνο θέμα του συλλόγου, Εάν είμαστε ικανοποιημένες και οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ