Match Report: Τέταρτη σερί με κεφαλιά Αραγιούρι

Μεγάλη νίκη με 2-1 πέτυχε πριν από λίγο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ που επιβλήθηκε της ΑΕΛ. Προηγηθήκαμε με τον Χουσμπάουερ στο 30′, η ΑΕΛ ισοφάρισε στο 59′ με τον Αραγιούρι να πετυχαίνει το 2-1 στο 81′.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Ισοζυγισμένα ήταν τα πρώτα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ μετά την πάροδο του δεκαλέπτου να αναλαμβάνει τα ηνία στον αγώνα.

Πρώτη καλή στιγμή με την εκπλήρωση 15 λεπτών στον αγώνα. Ο Ουάρντα ξέφυγε από τον Σάντος και με συρτό σουτ ανάγκασε τον Μέγιερι να διώξει σε κόρνερ. Στο 23′ η ομάδα μας έφτασε ξανά κοντά στο γκολ όταν μετά από σέντρα του Αμπαρτζουμιάν, ο Νοβότνι με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Μέγιερι και ακολούθως άουτ.

Στο 29′ μετά από ωραία προσπάθεια ο Χρυσοστόμου κέρδισε φάουλ από τα πλάγια, την εκτέλεση ανέλαβε ο Χουσπάουερ, που επιχείρησε απευθείας, η μπάλα κτύπησε σε πόδια και κατέληξε στα δίχτυα, με το γκολ να χρεώνεται ως αυτογκόλ. Στο 35′  ο Ουάρντα στην αντεπίθεση επιχείρησε το σουτ, ωστόσο η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Το 1-0 ήταν και το σκορ που η ομάδα μας πήγε στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα και έδωσε μπάλα στην ΑΕΛ.

Οι πρώτες κινήσεις από τον Κετσπάγια ήρθαν, που απέσυρε τον Χρυσοστόμου και τον Χριστοφή και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Ιωάννου και Ντέλετιτς.

Η ΑΕΛ έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 59′. Μετά από σέντρα από δεξιά του Σάντος, ο επερχόμενος Τσέποβιτς με σουτ έκανε το 1-1.

Μετά το αρχικό σοκ η ομάδα μας κατάφερε και ανάκτησε τα ηνία. Σημειώσαμε δεύτερο γκολ με τον Ιωάννου, το οποίο ακυρώθηκε από το VAR, φάση που ήταν οριακή και θα συζητηθεί.  Το γκολ ήρθε στο 81′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λάζαρου, ο Αραγιούρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

Από το σημείο εκείνο και μετά, η ομάδα μας προφύλαξε τα νώτα της. Παρά το γεγονός πως παίξαμε και καθυστερήσεις 13 λεπτών, κρατήσαμε την ΑΕΛ μακριά από την εστία μας και πετύχαμε την τέταρτη σερί νίκη.

Αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Χουσμπάουερ (Λάζαρος 72′), Ουάρντα, Χριστοφή (Ντέλετιτς 57′), Νοβότνι (Κορέα 85′), Χρυσοστόμου (Ιωάννου 57′).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ