«Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό…»

Ο Χριστάκης Κασσιανός μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM.

Αναλυτικά πιο κάτω όσα ειπώθηκαν:

Για το γεγονός πως προτάθηκε για Τεχνικός Διευθυντής της Ανόρθωσης: «Αυτό έγινε πριν πολύ καιρό, αλλά δεν έχω μιλήσει για το θέμα. Έγινε μία επαφή, όμως στην παρούσα φάση είναι δύσκολο λόγω άλλων υποχρεώσεων που έχω».

Αν μπαίνει η Ανόρθωση σε καλό δρόμο: «Νομίζω είναι γρήγορα να το πούμε, όμως υπάρχει η αισιοδοξία. Η ομάδα έχει ποιότητα και μπορεί να παλέψει για τον τίτλο. Στο χθεσινό παιχνίδι είδαμε ορισμένα πράγματα, τα οποία έχουν να κάνουν πρώτα με την συνολική προσέγγιση της ομάδας. Από την αρχή έδειξε πως δεν θα μπορούσε να πάει κάτι στραβά όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Δεν έδωσε το περιθώριο και το δικαίωμα στην Δόξα να ελπίζει κάτι. Εκτός από τη θέληση, είχε και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως την ανάπτυξη στο παιχνίδι της. Έβγαινε πολύ γρήγορα μπροστά και έβρισκε την άμυνα της Δόξας σε κακή ισορροπία. Στην μεσοαμυντική της συμπεριφορά, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Ακόμα και στα στημένα, που είχε ένα πρόβλημα, δεν παρουσιάστηκε χθες».

Για τον στόχο της εξάδας: «Πολλές ομάδες διεκδικούν την είσοδο στην εξάδα και θα πρέπει να γίνει ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων. Όμως στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να πεις με σιγουριά τι θα γίνει. Το σίγουρο είναι πως η Ανόρθωση, αλλά και οι άλλες μεγάλες ομάδες, θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Αποτυχία δεν είναι για μία ομάδα να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά να μην μπορεί να το διεκδικήσει. Και θεωρώ πως η Ανόρθωση θα το διεκδικήσει».

Για την Ανόρθωση γενικότερα: «Είναι πλεονέκτημα αυτό που έχει η Ανόρθωση. Αγαπάει η διοίκηση την ομάδα. Ο κόσμος είναι δεμένος με την ομάδα, εύκολα απογοητεύεται, εύκολα ενθουσιάζεται. Όμως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που προσφέρει συγκινήσεις, έχει τα πάνω και τα κάτω του. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, θα πρέπει να δούμε τότε τι θα συμβεί και να γίνει ένας απολογισμός στο τι πήγε καλά και τι όχι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ