Σχόλιο Χαϊλή: «Λείπει ο στράικερ / Μπορεί για το πρωτάθλημα η Ανόρθωση….»

Την ομάδα μας κλήθηκε να σχολιάσει στο DIGITAL TV ο Κυριάκος Χαϊλής.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που μεταξύ άλλων θήτευσε και στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ χαρακτήρισε τον Ουάρντα ως τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα μας μπορεί να προλάβει το τραίνο του πρωταθλήματος.

Για τον Ουάρντα και την ομάδα γενικότερα: «Όντως ο Ουάρντα είναι ο ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά. Αυτό είναι δεδομένο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει ατομική ενέργεια και να σκοράρει με πολλούς τρόπους και με το κεφάλι. Σημείωσε πάρα πολλά καθοριστικά τέρματα για να είναι η Ανόρθωση εκεί και είναι ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής που έχει η Ανόρθωση. Η Ανόρθωση βελτιώθηκε τα τελευταία δύο παιχνίδια, είναι δυνατή ομάδα, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, φαίνεται της λείπει ο στράικερ αλλά ουσιαστικά δεν είναι αυτό το πρόβλημα που έχει η Ανόρθωση. Είναι ομάδα που σημειώνει τέρματα αλλά σε κάποια παιχνίδια δέχθηκε πολύ εύκολα τέρματα.»

Για τη βελτίωση της ομάδας: «Στα τελευταία παιχνίδια βελτιώθηκε η λειτουργία της ομάδας και στο αμυντικό κομμάτι και αυτό φάνηκε στα δύο τελευταία και για αυτό έρχονται τα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα γενικά σκοράρει αλλά αν είχε όμως και ένα επιθετικό να σκοράρει θα είχε καλύτερα αποτελέσματα.»

Για τις κινήσεις που έκανε ο Κετσπάγια για να αλλάξει την εικόνα της ομάδα: «Σίγουρα τα αμυντικά τα λάθη όταν δέχεσαι εύκολα τέρμα, εύκολα κάνεις λάθη, αμέσως χαλά όλη η ομάδα και η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση. Νομίζω πρώτα βελτίωσε την αμυντική λειτουργία της ομάδας, έδεσε περισσότερο την αμυντική λειτουργία, οι γραμμές είναι πιο κοντά στα τελευταία 3 παιχνίδια, δεν υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις, έχουν καλύτερες επιστροφές οι επιθετικοί και η αμυντική λειτουργία της ομάδας έχει βελτιωθεί. Πάνω σε αυτό ο Τιμούρ βρήκε τη λύση γιατί αυτό ήταν το πρόβλημα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και για αυτό τα τελευταία τρία παιχνίδια βελτιώθηκε η ομάδα.»

Αν μπορεί η ομάδα για τον τίτλο: «Ειδικά η Ανόρθωση είναι στα καλά της. Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν μπορείς να βρεις μία ομάδα που είναι καλύτερη από την άλλη. Η Ανόρθωση μπορεί να προλάβει, πιστεύω πως ο Κετσπάγια έχει το πνεύμα του νικητή και θα σπρώξει προς αυτή την κατεύθυνση και με προσθήκες που θα κάνουν για να βελτιώσουν περισσότερο την ομάδα.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ