Match report: Τρίτη σερι με Ντέλετιτς να σκοράρει εις διπλούν

Με δύο γκολ του Ντέλετιτς στο 10′ και στο 61′ η ομάδα μας πήρε τη νίκη απέναντι στην ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο με 0-2 και πρόσθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Με μοναδικό στόχο το γρήγορο προβάδισμα που θα μας έφερνε σε θέση οδηγού, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Στο 10′ καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα. Μετά από αντεπίθεση, ο Χριστοφή τροφοδότησε κάθετα τον Ντέλετιτς με τον Σέρβο να πλασάρει τον Πρόσεκ, η μπάλα να κοντράρει στα πόδια του αντίπαλου πορτιέρο και να καταλήγει στα δίχτυα.

Το προβάδισμα για την ομάδα μας αφενός την έφερε σε θέση οδηγού αφετέρου όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια η επιθετικότητα των πρώτων λεπτών. Η ΠΑΕΕΚ με την πάροδο του χρόνου ισοζύγισε το παιχνίδι με το παιχνίδι να έχει αργό τέμπο.

Στο 30′ συρτό σουτ του Χριστοφή από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανάγκασε τον Πρόσεκ να αποκρούσει σε κόρνερ ενώ η κεφαλιά του Αραγιούρι ένα λεπτό αργότερα βρήκε σε ετοιμότητα τον Πρόσεκ.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου η ομάδα μας έφθασε κοντά στο 0-2, ωστόσο η κεφαλιά του Αμπαρτζουμιάν από πλεονεκτική θέση βρήκε σε ετοιμότητα τον Πρόσεκ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για την ομάδα μας, με τον Πόποβιτς να μένει στα αποδυτήρια και τον Χρυσοστόμου να μπαίνει στο γήπεδο.

Στο 55′ οι γηπεδούχοι βρήκαν την πιο μεγάλη τους ευκαιρία. Ο Μπάμπιτς μπήκε στην περιοχή, πλάγια μόνος με τον Λόρια, με το πλασέ του να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι και ακολούθως πέρασε παράλληλα από τη γραμμή τέρματος.

Στο 61′ και κόντρα στη ροή του αγώνα η ομάδα μας κατάφερε και εδραίωσε το προβάδισμα της. Μετά από λάθος απομάκρυνση του Φραγκέσκου, η μπάλα κτύπησε στον Έσελιν με τον Ντέλετιτς να ευνοείται από την κόντρα, να βγαίνει μόνος με τον Πρόσεκ να τον περνά και να γράφει το 0-2.

Η εδραίωση του προβαδίσματος έφερε την ομάδα μας να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι. Σοτ 70′ ο Χρυσοστόμου έφθασε κοντά στο 0-3, όμως το γυριστό του σουτ αποκρούστηκε από τον Πρόσεκ ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Αραγιούρι δεν κατάφερε με προβολή να νικήσει τον Πρόσεκ. Στο 75′ ο Ρουσιάς έχασε μοναδικό τετ-α-τετ για να κλειδώσει τη νίκη.

Τα τελευταία λεπτά αν και διαδικαστικού χαρακτήρα είχαν φάσεις και για τις δύο ομάδες δίχως να διαφοροποιείται το σκορ.

Αγωνίστηκαν οι:  Λόρια, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Κορέια, Λάζαρος (46′ Ρισβάνης), Πόποβιτς (46′ Χρυσοστόμου), Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Χουσμπάουερ (86′ Ιωάννου), Ντέλετιτς (66′ Ρουσιάς), Χριστοφή (86′ Αβραάμ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ