Τέταρτη σερί νίκη και μόνη στην κορυφή

Στην τέταρτη διαδοχική της νίκη, που την κρατάει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, σημείωσε η γυναικεία μας ομάδα.

Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα «Κ. Παπαέλληνας», νίκησε τον Κεραυνό με σκορ 62-41. Έτσι, η Ανόρθωση συνεχίζει την αήττητη της πορεία, ξεπερνώντας ένα ακόμα εμπόδιο, ως προς την προσπάθεια να τερματίσει στην πρώτη θέση με το τέλος της πρώτης φάσης στο πρωτάθλημα.
Σχόλια για το παιχνίδι

Αν και στο ξεκίνημα του αγώνα, η ομάδα μας μπήκε νωθρά, στη συνέχεια επέβαλε το δικό της ρυθμό. Αρχικά, ο Κεραυνός προηγήθηκε με 11-4, αλλά η συνέχεια ανήκε στην ομάδα μας. Χάριν στις πρωτοβουλίες κυρίως της Ράτσα, οι παίκτριες μας έκαναν ένα σερί 0-18, για να προηγηθούν στο 10` με 22-11. Αργότερα η ομάδα μας προηγήθηκε και με διαφορά 16 πόντων (27-11) και με τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, το σκορ έγινε 38-19.

Ο Κεραυνός συνέχισε τη δική του προσπάθεια στην 3η περίοδο και έτσι, έριξε κάπως τη διαφορά. Όμως στα τέλη του διαστήματος αυτού, η ομάδα μας ξέφυγε και πάλι και στο 30` προηγήθηκε με 45-29. Η διαφορά παρέμεινε σε ασφαλή επίπεδα, πάντα για την ομάδα μας κατά την 4η περίοδο και όσο πλησίαζε το τέλος, τόσο πιο κοντά ήταν στην τέταρτη συνεχόμενη της νίκη. Κάτι που έγινε γεγονός με τη λήξη του αγώνα, στον οποίο το τελικό σκορ ήταν 62-41.

Πηγή: Anorthosis Basketball Club

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ