«Θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους / Να μας δώσει ώθηση ο κόσμος»

Δηλώσεις έκανε ο Σπύρος Ρισβάνης μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Ισραήλ.

Αναλυτικά όσα ανάφερε.

Το αρχικό του σχόλιο: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δουλέψαμε πολλά αυτές τις μέρες. Μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι με το σκορ. Είναι μία καλή ομάδα, με ένα ωραίο γήπεδο με αρκετό κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα αλλά έχουμε κάνει το 50% της δουλειάς, να ξεκουραστούμε τώρα και την άλλη Πέμπτη να κάνουμε ότι μπορούμε γιατί θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους.»

Για τη βελτίωση στα μετόπισθεν και τη συνεργασία με τον Αραγιούρι: «Είναι πραγματικά χαρά μας να κρατάμε το μηδέν, όλοι οι αμυντικοί. Αλλά η δουλειά γίνεται από μπροστά από τον σέντερ φορ, όλη η ομάδα κάνει άμυνα όλη επίθεση ήταν πολύ καλός και ο Λόρια. Είμαστε γενικά δεμένοι, μιλάμε ο ένας με τον άλλο, φωνάζουμε, βοηθάμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό»

Χρειάζονται και γκολ για τον επαναληπτικό: «Σίγουρα θέλεις γκολ. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες το ξέρουμε θα έρθουνε, είναι και θέμα αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας. Όσο εμείς προσπαθούμε και κρατούμε το μηδέν στην εστία μας θα έρθουν και τα γκολ. Το σημαντικό με καλό ή κακό τρόπο, για μένα παίζουμε καλό, άλλες φορές μας βγαίνει άλλες δεν μας βγαίνει, νομίζω το σημαντικό είναι να πάρουμε αυτό που θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους. Μετά σιγά σιγά με τη δουλειά, θα βγουν τα πράματα που δουλεύουμε στην προπόνηση»

Για τις πιθανότητες: «Είναι 50-50 έχουμε το αβαντάζ της έδρας με τον υπέροχο κόσμο. Αλλά και εδώ πέρα η Χάποελ είχε αυτό όμως δεν τους αφήσαμε να πάρουν αυτό που θέλουν. Οπότε πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι, να μην σκεφτούμε τίποτα να μας δώσει ώθηση ο κόσμος, να δώσουμε το 100% και εύχομαι να περάσουμε στους ομίλους.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ