«Η δυναμικότητα που παίρνει η Ανόρθωση από τον κόσμο, είναι απίστευτη…»

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με την Χάποελ Μπερ Σεβά προχώρησε ο Βάσος Μελαναρκίτης στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που θήτευσε και σε άλλα πόστα στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ εξέφρασε την εκτίμηση πως η ΑΝΟΡΘΩΣΗ πρέπει να πάρει καλό αποτέλεσμα στο Ισραήλ για να φέρει την πρόκριση στην έδρα μας.

Αναλυτικά πιο κάτω

Για την Ανόρθωση: «Είναι ο στόχος της Ανόρθωσης να καταφέρει να μπει στους ομίλους. Είναι πιο έτοιμοι από τα παιχνίδια με την Ραπίντ. Το δεύτερο παιχνίδι με την Αυστριακή ομάδα, είναι το σημείο που πρέπει να συνεχίσει. Η ομάδα πρέπει να παρουσιάσει καλό πρόσωπο για να πάρει το αποτέλεσμα που θα την δώσει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στην Κύπρο. Πιστεύω πως η Ανόρθωση θα κερδίσει στην Κύπρο, αλλά πρέπει να έχει ένα καλό αποτέλεσμα στο Ισραήλ».

Αν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Ισραήλ: «Η Ανόρθωση έχει ευρωπαϊκές εμπειρίες, μπορεί να πετύχει ένα γκολ στο Ισραήλ. Δεν θα είναι όμως εύκολο το παιχνίδι. Αλλά η δυναμικότητα που παίρνει η Ανόρθωση στην Κύπρο από τον κόσμο, είναι απίστευτη. Πάντα ήταν έτσι η Ανόρθωση. Στο Αντώνης Παπαδόπουλος κοιτάζει τον οποιοδήποτε αντίπαλο στα μάτια. Αυτό έχει να κάνει με τον κόσμο. Γι αυτό λέω πως πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Ισραήλ»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ