«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου…»

Ικανοποιημένος και περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς

«Τα δώσαμε όλα σήμερα. Η πρόκριση δυστυχώς κρίθηκε στην Βιέννη. Όταν χάνεις 3-0 όταν δεν είσαι έτοιμος για τέτοια σημαντικά παιχνίδια… μας στοίχισε. Είμαι ευχαριστημένος και περήφανος για τους παίκτες μου. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και μπορούσαμε να βάζαμε κι άλλα γκολ. Μετά το 60′ δεν μπορούσε η ομάδα να αγωνιστεί με τον ρυθμό που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε ακόμα μια ευκαιρία, κόντρα σε ομάδα από το Ισραήλ και θα είμαστε πιο κατάλληλα έτοιμοι. To πιστεύουμε.

Ο τερματοφύλακας ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ραπίντ. Δεχθήκαμε ένα παράξενο γκολ. Παλέψαμε μέχρι τέλους. Έλεγα ότι έχουμε μια καλή ομάδα. Ο στόχος είναι να πρωταγωνιστεί, στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και να μπούμε τώρα στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Όταν χάνεις 3-0 κι έρχεται τόσος κόσμος στο γήπεδο είναι σημαντικό. Μας βοήθησαν να κερδίσουμε. Παίξαμε καλά και ο κόσμος θα πει ότι είδε μια ομάδα που έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και σίγουρα στο επόμενο ματς θα έχουμε περισσότερο κόσμο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ