Δηλώσεις Τιμούρ: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου…»

Χαρούμενος και ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη διάσκεψη τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη διάσκεψη τύπου. 

«Καταφέραμε παρόλο που είχαμε πολλά εμπόδια στην περίοδο της προετοιμασίας, καταφέραμε και μπήκαμε στους ομίλους. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, αξίζουν συγχαρητήρια, πραγματικά μπήκαν μέσα και βγήκαν νικητές. Είχαμε δυσκολίες στο παιχνίδι, όταν παίζεις με μια ομάδα όπως η Μπερ Σεβά δεν είναι εύκολο. Ευτυχώς πετύχαμε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και μπήκαμε πάλι πρώτοι εμείς στο Conference League όπως κάναμε στο Champions League. 

Είμαι χαρούμενος για τους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα, τον κ. Πουλλαΐδη τον κ. Χαμπουλλά, όσους είναι δίπλα μας αλλά σίγουρα δεν θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς αυτό τον κόσμο που είναι στο γήπεδο. Είπαμε πολλές φορές ότι με τον κόσμο δίπλα μας μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Θα μας βοηθήσει σε πολλά πράγματα, σε ποδοσφαιριστές, οικονομικά, τα οφέλη είναι πολλά και το αξίζαμε.

Απλώς κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Έχουμε καλή ομάδα, φτιάξαμε καλή ομάδα. Την πρώτη χρονιά πήγαμε καλά, τη δεύτερη αρεκτά καλά πήραμε και το κύπελλο, τώρα ακόμη δεν έχουμε αρχίσει τη σεζόν και κερδίσαμε το μεγαλύτερο παιχνίδι, που ήταν ο πρώτος και κύριος στόχος να μπούμε στους ομίλους, γιατί εκεί είναι όλα τα λεφτά.

Πάντα προσπαθώ να είμαι δίκαιος και ευχαριστώ τον Θεό που με δικαιώνει πάντα. Για ακόμη μια φορά ευχαριστώ τον κόσμο της Ανόρθωσης, μας βοήθησαν και στο κύπελλο και τώρα.

Για μεταγραφές: «Πάντα όταν υπάρχει χρόνος, και χρήμα εντάξει, ποτέ μην λες ποτέ. Δεν μπορώ να πω τίποτα αυτή τη στιγμή, μπορεί να υπάρχει μπορεί να μην υπάρχει».

«Ήδη έχουμε πολλούς παίκτες κι αυτό θα μας βοηθήσει. Αυτό θα μας βοηθήσει να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, το να παίζεις ευρωπαϊκά και πρωτάθλημα. Πετύχαμε αυτό που ζητούσαμε. Από εκεί και πέρα θα μπούμε εκεί και να απολαύσουμε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ταξίδια».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ