«Αν κρατήσουμε το μηδέν, θα πάρουμε την πρόκριση…»

Δηλώσεις ενόψει της ρεβάνς απέναντι στην Μπερ Σεβά έκανε ο Νίκος Παναγιώτου. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ εξύμνησε την παρουσία του Αραγιούρι ενώ τόνισε πως σημαντικό κομμάτι για να έρθει η πρόκριση είναι το μηδέν στα μετόπισθεν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτου

Για το παιχνίδι της Ανόρθωσης: «Η Ανόρθωση έχει φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Είναι σε πολύ καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και σε ένα κατάμεστο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, η Ανόρθωση θα βάλει πολύ δύσκολα στην Μπερ Σεβά. Εύχομαι να έχουμε δύο ομάδες στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων».

Για το πρώτο παιχνίδι: «Μου έκανε εντύπωση το δέσιμο στην αμυντική τακτική, στο αμυντικό κομμάτι. Δέσποσε η παρουσία του Αραγιούρι και ανέβασε τις μετοχές των Ρισβάνη και Λόρια, που χρειάζονταν την στήριξη για να πάνε σε ψηλές πτήσεις, μετά την ταλαιπωρία που είχαν από τον κορονοϊό. Στο επιθετικό κομμάτι, μπορεί να μην ήταν αυτό που θα περίμενε ο προπονητής και οι φίλοι της ομάδας, όμως βρήκαν την ευκαιρία με τον Ντέλετιτς, όμως η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Όμως, από τη στιγμή που δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, είναι όλα στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης, μπροστά στον κόσμο της, που στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” σπάζουν κόκκαλα με την παρουσία του κόσμου και θα πανηγυρίσουμε μία μεγάλη πρόκριση».

Τι πρέπει να γίνει για να κάνει σήμερα η Ανόρθωση: «Σίγουρα η Ανόρθωση δεν πρέπει να πνιγεί. Το γκολ θα έρθει στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Αυτό που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα είναι το κομμάτι των αντεπιθέσεων και να κρατήσουμε το “μηδέν”. Αν το κάνουμε αυτό, το γκολ θα έρθει και θα πάρουμε την πρόκριση. Την σωστή τακτική και πως θα πρέπει να αγωνιστεί η Ανόρθωση απόψε, το ξέρει μόνο ο Τιμούρ».

Για τον κόσμο: «Νομίζω πως ο κόσμος μας ωρίμασε. Κρατάω στο μυαλό μου μία χαρακτηριστική εικόνα του κόσμου στα παιχνίδια της Ανόρθωσης με τη Ραπίντ και της Ομόνοιας με την Διναμό Ζάγκρεμπ. Όταν τελείωσαν αυτοί οι αγώνες, ο κόσμος έμεινε στο γήπεδο και χειροκρότησε τις ομάδες, δίνοντας δύναμη για τη συνέχεια, για την επόμενη διοργάνωση. Αυτό ήταν κάτι που εκτίμησαν οι ποδοσφαιριστές και είδαμε τις ομάδες μας εντελώς αλλαγμένες από τα προηγούμενα παιχνίδια τους. Αυτή η ωρίμανση του κόσμου, είναι σπρώξιμο. Δεν νομίζω να έχουν πίεση οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, αντιθέτως θα έχουν πολύ πίεση οι οπαδοί της Μπερ Σεβά. Η κουλτούρα μας σαν μεσογειακός λαός, θα δώσει ώθηση στην ομάδα μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ