Τα δύο συστήματα και τα πρόσωπα που επέλεξε ο Τιμούρ

Δύο συστήματα δοκίμασε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην αναμέτρηση απέναντι στον Εθνικό.

Αρχικά δοκίμασε το 3-4-3. Σε αυτό η τριάδα στην άμυνα ήταν οι Κορρέα, Π. Αρτυματάς και Αντωνιάδης.

Στη μεσαία γραμμή δεξιά ήταν ο Καλτσάς που μαζί με τον Ντέλετιτς συνεργάστηκαν αρκετές φορές από δεξιά για να δημιουργήσουν ρήγματα, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβαινε αριστερά με τον Αβραάμ και τον Χριστοφή. Ο Χουσμπάουερ αγωνίστηκε σε αυτό το διάστημα περισσότερο ως κεντρικός μέσος, με τον Κωστάκη Αρτυματά να έχει ανασταλτικά καθήκοντα. Στην επίθεση οι ακραίοι μας επιχειρούσαν να πατήσουν τα αντίπαλα τετράγωνα και να βρεθούν σε θέση βολής.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Κετσπάγια και πριν τις αλλαγές περί το 60’ ο κόουτς διαφοροποίησε το σύστημα. Ο Καλτσάς ανέβηκε στο άκρο της επίθεσης, ο Ιωάννου ήταν επιτελικός, ο Κορρέα δεξιός οπισθοφύλακας και ο Κορέια αριστερός οπισθοφύλακας.

Μετά τις μαζεμένες αλλαγές στα μετόπισθεν ήταν οι Χατζημιτσής δεξιά, Κορέια αριστερά και Κορρέα και Αρτυματάς Π. στο κέντρο της άμυνας. Δίδυμο στα χαφ οι Χουσμπάουερ και Κουμπαρής ενώ πιο μπροστά αγωνίστηκε ο Μιχάλης Ιωάννου που είχε ένα ξεκάθαρο πιο ελεύθερο ρόλο και ακροβολιζόταν. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης αγωνίστηκε ο Παρούτης, δεξιά ο Διάκος και στην κορυφή ο Γεωργαλλίδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ