Match Report: Θετικό δείγμα με νίκη επί της Δόξας

Φιλική νίκη με 2-0 επί της Δόξα πέτυχε πριν από λίγο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρέταξε την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο με διάταξη 3-5-2.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζουρ. Οι Αραγιούρι, Κορρέα και Αντωνιάδης συνέθεταν την τριάδα στα μετόπισθεν. Στη μεσαία γραμμή ήταν αριστερά ο Κορέια, δεξιά ο Αμπαρτζουμιάν, με τον Αρτυματά ανασταλτικό μέσο και τους Χουσμπάουερ και Ιωάννου σε ρόλο κεντρικών χαφ.

Στην επίθεση ήταν ο Ρουσιάς, με τον Λάζαρο να κινείται σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έψαξε το γκολ, κράτησε μπάλα, έπαιξε στρωτό ορθόδοξο ποδόσφαιρο, έφτιαξε τις φάσεις όμως δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Στο 15’ σουτ του Κορέια απέκρουσε ο Σισκόφσκι, ενώ στο 27’ ο Ιωάννου σε εξαιρετική θέση, επιχείρησε το πλασέ όμως ήταν εκ νέου σε ετοιμότητα ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 32’ ο Ρουσιάς απώλεσε μεγάλη ευκαιρία, με το πλασέ του να καταλήγει άουτ, ενώ 3 λεπτά αργότερα ο Τσέχος μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα κέρδισε φάουλ, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Λάζαρος αναγκάζοντας τον Σισκόφσκι σε εξαιρετική απόκρουση. Στο 41’ μετά από ωραίο συνδυασμό, το σου του Ρουσιά από πλεονεκτική θέση κατέληξε σε πόδια αμυνομένων, ενώ στο 42’ πλασέ του Αραγιούρι κατέληξε άουτ.

Στο δέυτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και να ψάχνει το γκολ. Στο 62’ μετά από εκπληκτική μακρινή μπαλιά του Χουσμπάουερ, ο Χριστοφή μπήκε στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Πετρίδη, ενώ 11 λεπτά αργότερα μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Ελουντού νίκησε τον Πετρίδη και έγραψε το τελικό 2-0.

Ανόρθωση Τζουρ (Ρώσσος 77′), Αντωνιάδης (Νεοφύτου 67′), Αρτυματάς(Παρούτης 77′) Κ, Κορέϊα (Χατζημιτσής 77′), Ρουσιάς (Ελουντού 67′), Χριστοδουλόπουλος (Χρυσοστόμου 62′), Αμπαρτζουμιάν (Καλτσάς 60′), Αραγιούρι (Χριστοφή 55΄), Χουσμπάουερ, Κορρέα, Ιωάννου (Ντέλετιτς 55′)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ