«Ήταν έκπληξη που έφυγα από την ΑΝΟΡΘΩΣΗ / Ειμαι λίγο απογοητευμένος…»

0
0

Ο Ρενάτο Μαργκάσα μίλησε στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το μέλλον του: «Θέλω να μείνω στην Κύπρο. Έχω ήδη μιλήσει με κάποιες ομάδες, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε τι θα γίνει και θα αποφασίσω. Έχω και κάποιες επαφές από το εξωτερικό. Πιστεύω πως στις επόμενες 7-10 ημέρες θα αποφασίσω τι θα κάνω».

Αν περίμενε πως θα φύγει από την Ανόρθωση: «Ήταν έκπληξη που έφυγα από την Ανόρθωση. Δεν το περίμενα. Άλλαξαν τα δεδομένα σε μικρό χρονικό διάστημα. Σέβομαι όμως την απόφαση του προπονητή. Τώρα ψάχνω την νέα μου ομάδα και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, όποια και να είναι αυτή. Νιώθω πάρα πολύ καλά και θέλω να δώσω όλο το πάθος, όπως κάνω πάντα».

Αν απογοητεύτηκε από την εξέλιξη: «Είμαι λίγο απογοητευμένος, αλλά σέβομαι την απόφαση του προπονητή και της διοίκησης. Δεν κρατώ κακία σε κανέναν, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Βλέπω πάντα μπροστά και έχω άλλον στόχο πλέον. Θέλω να πάω σε μία ομάδα και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, όπως πάντα. Δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό».

Για την Εθνική: «Πάντα είμαι διαθέσιμος για την Εθνική. Είναι σε πολύ καλά χέρια, με τον νέο προπονητή, τους νέους παίκτες. Είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής».

Αν μιλάει με τον Κωστένογλου: «Έχουμε μιλήσει και μου είπε πως όταν θα παίζω, όπου και να είμαι, θα με καλέσει στην Εθνική. Αλλά ακόμα και να μην με καλέσει, βλέπω πως η Εθνική έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και δεν θα με πειράξει. Πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα στην Εθνική, είτε παίζουμε, είτε όχι».

Για τη μίξη εμπειρίας με νιάτα: «Κάνουμε μία μίξη εμπειρίας με νεαρούς, ώστε να αντέξουν την πίεση οι νεαροί. Οι έμπειροι που είναι στην Εθνική, απορροφούν το βάρος και οι νεαροί παίζουν πιο ελεύθερα. Έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους και θα τα πάνε καλά».

Για τις μεταγραφές των Γεωργιανών από την Ανόρθωση στον ΑΠΟΕΛ: «Και για αυτούς, όπως και για εμένα, ήταν έκπληξη. Δεν περίμεναν πως θα γίνει ότι έγινε. Μίλησα μαζί τους, ο Οκριασβίλι και ο Κβιλιτάια δεν περίμεναν πως θα επιστρέψουν στην Κύπρο, νόμιζαν πως τελείωσε. Όμως είναι επαγγελματίες και με όλο το σεβασμό στην Ανόρθωση, έκαναν αυτό που έβλεπαν καλό για το μέλλον τους».

Previous articleΠρόγραμμα προετοιμασίας αγωνιστικών τμημάτων ακαδημίας Ανόρθωσης Αμμοχώστου 2021-2022
Next articleΑτζέντης Μίχα: «Έχει συμβόλαιο στην Κύπρο / Συγνώμη που καταστρέφω τη γιορτή»