Τιμούρ: «Υπάρχει αμοιβαία θέληση για να συνεχίσω…»

Στο δελτίο του ΑΝΤ1 μίλησε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο κόουτς αναφέρθηκε στα μεθεόρτια αλλά και για το θέμα της συνεργασίας του με την ομάδα μας.

Ο κόουτς ανάφερε πως μίλησαν αρκετές φορές και εξέφρασε την επιθυμία να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα μπορεί να πάρει πρωτάθλημα, ενώ ανάφερε πως υπάρχει η θέληση εκατέρωθεν για να συνεχίσει στην ομάδα μας.

“Είμαι λίγο κουρασμένος από τους πανηγυρισμούς. Ευτυχώς όλα κύλησαν καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Σκοράραμε δύο φορές και πήραμε τη νίκη. Ήταν ένας πολύ καλός τελικός κυπέλλου. Παίξαμε και οι δύο πολύ καλά και υπήρχαν πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Το θέλαμε πολύ για τον κόσμο. Δεν έχω ξαναζήσει πριν από παιχνίδι τέτοια υποστήριξη στο ξενοδοχείο. Δεν μπορούσα να πω περισσότερα στους παίκτες από αυτά που… έδειξε ο κόσμος.

Δεν ήταν θέμα να δικαιωθώ εγώ. Πέτυχα αρκετά πράγματα με την Ανόρθωση και σε άλλες ομάδες που εργάστηκα. Την περσινή χρονιά είχαμε το δικό μας το μομέντουμ όμως δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δεν ήμασταν αυτό που θέλαμε στο πρωτάθλημα, ήμασταν και άτυχοι στα παιχνίδια. Συγκεντρωθήκαμε στο κύπελλο και δείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα”.

Για το αν έχει συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του: “Αυτές τις μέρες θα κάτσουμε να συζητήσουμε πολλά πράγματα. Δεν είναι το δικό μου το θέμα αν θα ανανεώσω. Απλώς θέλω να ξέρω και εγώ τι στόχο έχει η ομάδα. Τι είναι αυτά που θέλει η ομάδα. Δεν είναι θέμα μόνο το δικό μου το συμβόλαιο. Είχαμε μιλήσει αρκετές φορές και δεν ήταν θέμα μόνο το δικό μου το συμβόλαιο εμένα με ενδιαφέρει η Ανόρθωση να έχει μια ομάδα πρωταθλήτρια, να είναι μια ομάδα που διεκδικεί τους τίτλους. Τώρα να πληρώνομαι εγώ και να έχω μια ομάδα που παλεύει για εξάδα ή που παλεύει για κάτι καλύτερο. Εγώ θέλω μια ομάδα που ξέρω πως είναι η Ανόρθωση να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Αν γίνουν όλα αυτά σίγουρα!”

Μέσα από αυτές τις συζητήσεις βλέπετε το ενδεχόμενο να συνεχίσετε; “Η θέληση υπάρχει και από τις δύο πλευρές από εκεί και πέρα θα κάτσουμε να μιλήσουμε και να αποφασίσουμε”.

Για την οικογένεια του και τη διοίκηση που τον στήριξαν… “Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους δεν θα τα καταφέρναμε. Εμείς είπαμε από την αρχή ότι θα πάρουμε το τρόπαιο. Η διοίκηση, ο μεγαλομέτοχος, ο πρόεδρος προσπαθούσαν να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να μπορούμε να εργαστούμε. Είχαμε δυσκολίες όμως τα καταφέραμε”.

Χρειάζεται πολλές αλλαγές η Ανόρθωση της νέας περιόδου για να γίνει όπως την οραματίζεστε; “Αλλαγές πάντα γίνονται. Δεν θα έλεγα πως θέλουμε αλλαγές όπως πριν δύο χρόνια. Σίγουρα κάποιοι παίκτες θα φύγουν και κάποιοι άλλοι θα έρθουν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα προσπαθούμε αυτοί που θα έρθουν να βοηθήσουνε να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε μπροστά μας”

Δείτε το βίντεο πιο κάτω.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ