«Θέλουμε ο χορός κατάκτησης τροπαίων να έχει συνέχεια»

Την επιθυμία όπως συνεχιστούν οι επιτυχίες εξέφρασε ο πρόεδρος της εταιρείας, Ευγένιος Χαμπουλλας στο πλαίσιο της διάσκεψης τύπου.

Αναλυτικά πιο κάτω

«Μετά από δύο χρόνια καταφέραμε να πανηγυρίσουμε το πρώτο μας τρόπαιο και διακαιόμαστε σήμερα, μετά την χθεσινή συμφωνία με τον προπονητή μας, να δούμε το μέλλον της Ανόρθωσης με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Στόχος της Ανόρθωσης είναι επί μονίμου βάσεως να πρωταγωνιστεί. Πριν από δύο χρόνια δέχτηκα το αίτημα του κυρίου Πουλλαίδη. Στη πρώτη μου επίσκεψη στα γραφιά αντίκρισα ένα θέαμα καταθλιπτικό. Έκατσα μόνος μου στο γραφείο και δεν ήξερα από πού θα αρχίσω. Γνώρισα κάποιο κύριο, με χαιρέτησε και μου είπε είμαι φίλαθλος της ομάδας, συνταξιούχος και το μόνο που μπορώ να σου δώσω είναι η εικόνα της Αγίας Υπομονής. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι τα αγαθά και επιτυχίες έρχονται με συνεργασία, σκληρή δουλειά και υπομονή στα δύσκολα».

Προσπαθήσαμε να αρχίσουμε από το οικονομικό και σίγουρα αυτή τη στιγμή τα οικονομικά μας είναι καλυτέρα. Ξοδέψαμε αρκετό χρόνο, για να αναβαθμίσιμε εγκαταστάσεις, να οργανώσουμε τις ακαδημίες, να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ποδοσφαιρικό σύνολο και δίκαια αυτή η ομάδα έκλεισε τη διετία με την κατάκτηση του κυπέλλου. Δεν θέλω να αναφερθώ σε άλλα γεγονότα. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί, βασισμένη στην έντονη αγάπη που έχουμε στην Ανόρθωση και στην Αμμόχωστο. Θα υπάρχουν πάντα δυσκολίες, όμως είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί κα ευτυχής που μπορώ να πιστοποιήσω ότι όλοι εργάζονται προς μια κατεύθυνση, το καλό της Αμμοχώστου. Αυτή θα είναι η επιδίωξη μας για τα επόμενα δύο χρόνια. Και θέλουμε ότι ο χορός που ξεκίνησε με την κατάκτηση του κυπέλλου θα έχει συνέχεια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ