«Τα 13 χρόνια δεν είναι απλά πολλά, είναι πάρα πολλά…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM, μίλησε ο Χριστάκης Κασσιανός. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που θήτευσε και από άλλα πόστα στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα μας έχει το πλεονέκτημα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του πιο κάτω.

«Είναι απλά ένα 90λεπτο. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένα παιχνίδι, και σε ένα παιχνίδι εκμηδενίζονται τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει η ομάδα που θεωρείται φαβορί. Σε ένα παιχνίδι τα λάθη μετρούν πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είναι η θέληση, η ψυχολογία και το πως θα στηθούν οι ομάδες. Όλα μαζί θα βγάλουν το νικητή. Η μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Για μια ομάδα με το εκτόπισμα της Ανόρθωσης, τα 13 χρόνια δεν είναι απλά πολλά, είναι πάρα πολλά. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί συνεπής στο ραντεβού της. Δικαιούται η ομάδα να πάρει έναν τίτλο, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια με την παρουσία της προϋποθέτει έναν τίτλο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και ο Ολυμπιακός δεν το δικαιούται, ή το θέλει λιγότερο. Νιώθω όμως πως με το εκτόπισμα και την εμπειρία που έχει η Ανόρθωση έχει ένα πλεονέκτημα. Ωστόσο, όπως προανέφερα είναι ένα παιχνίδι που τα πάντα μπορούν να συμβούν.Η Ανόρθωση έχει μεγάλους παίκτες που μπορούν να σηκώσουν την ομάδα στην πλάτες τους όταν δεν πάει καλά, όμως υπάρχουν και άλλα παιδιά. Θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι είναι και προσωπικό. Ο καθένας παίζει για τον δικό του εαυτό και μετά για οτιδήποτε άλλο. Είναι μεγάλο πράγμα να βάλει ένας παίκτης στο παλμαρέ του έναν τίτλο. Θεωρώ ότι δεν θα αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει έτσι απλά».

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Θα πάει στο παιχνίδι με άγνοια κινδύνου. Εκτός από ποιότητα, ταχύτητα και τακτική, τον παρουσιάζω με έναν μαχητή μικρό που μπαίνει στο γήπεδο και έχει έναν τσαμπουκά. Διεκδικεί τα παιχνίδια και αυτό τον κάνει πολύ επικίνδυνο γιατί ξέρει να παίρνει παιχνίδια, όπως μας έδειξε. Φαίνεται πως και ο φίλαθλος κόσμος έχει και μια συμπάθεια προς την ομάδα του Ολυμπιακού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αντιπαθεί την Ανόρθωση».

Τέλος, για τα εισιτήρια και το ύψος της τιμής τους, επεσήμανε: «Εγώ αν ήμουν διοίκηση της Ανόρθωσης ή του Ολυμπιακού, θα τα έκανα δωρεά στους κατόχους διαρκείας. Θα ήταν μια ένδειξη εκτίμησης σε αυτόν τον κόσμο που πλήρωσε και ξαναπλήρωσε αλλά δεν είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα του. Υπό άλλες συνθήκες θα συμφωνούσα με την τιμή και το ύψος του εισιτηρίου. Είναι λίγα τα εισιτήρια που διατέθηκαν. Είναι μια γιορτή που θέλει να παρακολουθήσει ο κάθε οπαδός, ο κάθε φίλαθλος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ