Πουλλαΐδης προς ποδοσφαιριστές: «Ολόκληρη η Κύπρος δεν θα κοιμηθεί…»

Με κάθε τρόπο ντόπαρε τους ποδοσφαιριστές της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ο Χρήστος Πουλλαΐδης. Στην ομιλία του που αποκαλύπτει η ιστοσελίδα protathlima.com ο Χρήστος Πουλλαΐδης μεταξύ άλλων ανάφερε πως η νίκη στον τελικό θα είναι ξεχωριστή.

Αναλυτικά πιο κάτω μερικά από αυτά που ανάφερε.

«Δύο από τα πιο ισχυρά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο είναι η πίστη και η δράση.

Πιστεύω στο θεό, πιστέψτε στον εαυτό σας, πίστεψε σε άλλους που είναι μαζί σας, πιστέψτε στην ομάδα. Αν πιστεύετε ότι έχετε καταβάλει κάθε προσπάθεια για την προετοιμασία αυτού του παιχνιδιού, θα το κάνετε. Πιστεύω ότι είστε η καλύτερη ομάδα, πιστεύω ότι ο καθένας από εσάς έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια για να κάνει τον εαυτό του τον παίκτη που είναι. Πιστεύω ότι ο προπονητής σας σας έχει προετοιμάσει κατάλληλα για το παιχνίδι. Έχει καταβάλει όλες τις προσπάθειες, πιστεύω ότι σας έχει προετοιμάσει να κερδίσετε. Πιστέψτε στον εαυτό σας, πιστέψτε ο ένας στον άλλο, πιστέψτε στην ομάδα. Αυτό είναι όλο. Σχετικά με αυτό που πιστεύετε. Χθες έχετε δει τους υποστηρικτές της ομάδας. Έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο πριν; Φανταστείτε τι θα συμβεί απόψε. Ολόκληρη η Κύπρος δεν θα κοιμηθεί. Όλη η Κύπρος θα σας δει, για την Ανόρθωση..

Είναι 90 λεπτά. Πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια αυτών των 90 λεπτών θα ασκήσετε όλη σας την προσπάθεια, θα παίξετε με την καρδιά σας και θα το πετύχετε. Σε 90 λεπτά πάθους και δράσης. Δεν πρόκειται να σας πω να παίξετε τέλεια. Θα σας ζητήσω, ωστόσο, να κάνετε το καλύτερο και να παίξετε το καλύτερο σε αυτά τα 90 λεπτά. Παίζετε αυτό το παιχνίδι και ελάτε πίσω άδειοι μετά από αυτό το 90λεπτο. Δεν θα θυμάστε τίποτα να δώσετε. Θα το δώσετε όλα στο γήπεδο.

Η νίκη θα είναι ξεχωριστή για την Ανόρθωση, για μένα, για τους οπαδούς και για όλους μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ