Match Report: Αγγαρεία και φινάλε με ήττα

Σαν αγγαρεία είδαν το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ οι ποδοσφαιριστές της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ με την ομάδα μας να χάνει με 0-2 από την ΑΕΚ.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με δύο αλλαγές παράταξε την ΑΝΟΡΘΩΣΗ ο Τιμούρ Κετσπάγια. Συγκεκριμένα το αρχικό σχήμα αποτελείτο από τους Λόρια, Βργκοτς, Ρισβάνη, Κορρέα, Κορέια, Καλτσά, Αμπαρτζουμιάν, Αρτυματά Κ, Χριστοφή και Κβιλιτάια.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Δίχως ρυθμό ήταν το πρώτο ημίχρονο, με το παιχνίδι να διεξάγεται στη μεσαία γραμμή. Στο 25’ η ΑΝΟΡΘΩΣΗ κατάφερε και δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά, ο Κορρέα πήρε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Χριστοδούλου σε δύσκολη απόκρουση. Στο 35’ ο Κετσπάγια απέσυρε από τον αγώνα τον Αμπαρτζουμιάν και στη θέση του πέρασε τον Χουσμπάουερ. Από πλευράς της η ΑΕΚ μας απείλησε δίχως αποτέλεσμα στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κετσπάγια προχώρησε σε τρεις αλλαγές. Στη θέση των Κβιλιτάια, Νταουσβίλι και Χριστοφή πέρασαν οι Μαργκάσα, Μανιάς και Ελουντού.

Πανομοιότυπη εικόνα ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ΑΕΚ όμως να επιζητεί περισσότερο το γκολ και να το πετυχαίνει. Στο 66’ μετά από μελέ στα καρέ της ομάδας μας και λάθος απομάκρυνση ο Τρισκόφσκι με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 77’ ο Κετσπάγια έκανε αλλαγή στην αλλαγή, αποσύροντας τον Ελουντού περνώντας στη θέση του τον Πηλέα. Το 0-2 για τους φιλοξενούμενους ήρθε από το σημείο του πέναλτι στο 79’, με τον Τρισκόφσκι να κερδίζει τον Λόρια.

Τα επόμενα λεπτά ήταν διαδικαστικά με την ομάδα μας να ολοκληρώνει το πρωτάθλημα με ήττα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ