Match Report: Ανατροπή και πρώτη νίκη…

Την πρώτη της νίκη στη δεύτερη φάση πέτυχε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ που επιβλήθηκε της ΑΕΛ με 2-1 στο Τσίρειο.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Δίχως εκπλήξεις η εντεκάδα που παράταξε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Αυτή αποτελείτο από τους Λόρια, Βργκοτς, Ρισβάνη, Κορρέα, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Καλτσά, Χουσμπάουερ, Νταουσβίλι, Κβιλιτάια και Οκριασβίλι.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Σε ένα παιχνίδι δίχως ιδιαίτερο ρυθμό, οι δύο ομάδες κυκλοφορούσαν την μπάλα κυρίως στη μεσαία γραμμή.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ήταν πιο επιθετική στα πρώτα λεπτά, έχοντας περισσότερες απαιτήσεις στο παιχνίδι. Μάλιστα στο 4’ φθάσαμε κοντά στο γκολ όταν ο Κβιλιτάια πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, αναγκάζοντας τον Κεραυνό σε εξαιρετική απόκρουση.

Στο 37’ η ΑΝΟΡΘΩΣΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν μετά από σέντρα από αριστερά, ο Κορέια κοντρόλαρε την μπάλα, του έφυγε το κοντρόλ και ο Γεωργίου με σουτ έγραψε το 1-0.

Η ομάδα μας παρά  το γκολ που δέχθηκε κατάφερε έβγαλε αντίδραση στο γήπεδο. Στο 44’ ο Καλτσάς έκλεψε την μπάλα, αυτή έφθασε στον Αμπαρτζουμιάν που κέρδισε μέτρα με την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και στον κατάλληλο χρόνο πλάσαρε τον Κεραυνό γράφοντας το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας. Στο 47’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλτσά, ο Κορρέα με κεφαλιά πέτυχε το 2-1.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο ημίχρονο και έφθασε κοντά σε τρίτο γκολ, όμως το σουτ εντός περιοχής του Κορέια ήταν απελπιστικά άστοχο, όπως επίσης και το σουτ του Νταουσβίλι μετά από εξαιρετική ασσίστ του Οκριασβίλι.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ