«Σπουδαία επιτυχία που μας έκανε όλους περήφανους…»

Με τον Κρις Αναστασίου παλαιά δόξα της καλαθοσφαιρικής ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ επικοινώνησε το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, ζητώντας του να περιγράψει τα συναισθήματα βλέποντας την ΑΝΟΡΘΩΣΗ να κατακτά το νταμπλ.

Αναλυτικά πιο κάτω

Η χαρά του κ. Κρις Αναστασίου για τις κοπέλες μας!!!

Ενώ λοιπόν ο απόηχος της μεγάλης επιτυχίας της γυναικείας μας ομάδας, δεν έχει ακόμα σβήσει, η κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από αυτήν, του κυπέλλου, είναι ένα γεγονός το οποίο έχει χαιρετισθεί και χαιρετίζεται με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας σε ολάκερο το Ανορθωσιάτικο φάσμα!

Η δε «ακτινοβολία» του, εκπέμπει ως και τα βαθύτερα συναισθήματα των παλιών παικτών της Ανόρθωσης και ένας εξ` αυτών, είναι ο κ. Κρις Αναστασίου, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, ήλθε σε επαφή με τον κ. Αναστασίου, από τον οποίο ζητήσαμε να μας περιγράψει τα συναισθήματα του, όταν είδε το τρόπαιο του πρωταθλητή, να υψώνεται από τα χέρια της αρχηγού της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, Χριστιάνας Μενελάου: «Ήταν απερίγραπτα τα συναισθήματα και μέσω της ευκαιρίας που μου δίνεται, απευθύνω τα δημόσια μου συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας. Τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Αντώνη Μικελλίδη, τον διευθυντή, κ. Σάκη Πασσά, το προπονητικό τιμ και φυσικά, τις παίκτριες μας! Όταν λοιπόν, έβλεπα τη στιγμή ύψωσης του τροπαίου από Ανορθωσιάτικα χέρια, ένιωσα σα να ήμουν και εγώ εκεί, ένιωσα σα να ήμουν 20 ετών, ένιωσα σα να ήμουν στο Βαρώσι και σαν γνήσιος Ανορθωσιάτης, ένιωσα και εγώ, πρωταθλητής! Μπράβο λοιπόν, ξανά και ξανά σε όλους τους συντελεστές της σπουδαίας αυτής επιτυχίας, που μας έκανε όλους, υπερήφανους»!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ