Match report: Πηδάει ψηλά και σκοράρει ωραία ο Παύλος Κορρέα

Μεγάλο διπλό πέτυχε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ στη Λευκωσία, που επιβλήθηκε του ΑΠΟΕΛ με 1-3 και σφράγισε με δεύτερη νίκη την πρόκριση της στο τελικό μετά από 13 χρόνια. Με τον Παύλο Κορρέα να πετυχαίνει δύο ωραία γκολ με κεφαλιές και τον Χουσμπάουερ να δίνει το προβάδισμα στο 25′, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ πήρε πανάξια την πρόκριση για τον τελικό.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Η εντεκάδα επιφύλασσε τη μεγάλη έκπληξη που άκουγε στο όνομα του Χουσμπάουερ και με τον Αμπαρτζουμιάν να αντικαθιστά τον Νταουσβίλι.  Ως εκ τούτου η εντεκάδα αποτελείται από τους: Λόρια, Ρισβάνη, Βργκοτς, Κορρέα, Καλτσά, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Αρτυματά, Χουσμπάουερ, Οκριασβίλι και Κβιλιτάια.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Πανομοιότυπη ήταν η εικόνα του αγώνα, όπως εκείνου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έδωσε χώρο στον αντίπαλο της και ήθελε να κτυπήσει στην κόντρα και να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες του ΑΠΟΕΛ.

Στο 25’ ο Χουσμπάουερ πήρε την μπάλα από τη μεσαία γραμμή, κέρδισε μέτρα, έφθασε στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Ουζόχο γράφοντας το 0-1. Το προβάδισμα μας δεν είχε κρατήσει για πολύ, καθώς μετά από μια αδράνεια στα μετόπισθεν και μία επιπόλαια προβολή από τον Αμπαρτζουμιάν έφερε το πέναλτι για τους γηπεδούχους και την ισοφάριση.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, τα δεδομένα άλλαξαν σαφέστατα υπέρ της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά, ο Κορρέα με κεφαλιά έγραψε το 1-2 και έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ για την πρόκριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να δίνει χώρο και να αφήνει τον ΑΠΟΕΛ να ταλαιπωρεί την μπάλα.

Στο 73’ ο Κορρέα και πάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ, κάρφωσε τον Ουζόχο και έγραψε το 1-3 που έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Αρτυματάς Κ., Κορέια (80′ Μαργκάσα), Οκριασβίλι, Αμπαρτζουμιάν, Καλτσάς, Βργκοτς, Κβιλιτάια (64′ Χριστοφή), Χουσμπάουερ (80′ Πηλέας), Ρισβάνης, Κορρέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ