«Αξίζουν συγχαρητήρια / Υπάρχει θεός»

Εμφανώς χαρούμενος και ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος της αναμέτρησης στη διάσκεψη τύπου.

Αναλυτικά:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν ήταν εύκολο. Καταφέραμε να προκριθούμε να είμαστε σε τελικό μετά από πολλά χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο. Με αυτά που έδειξε ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, το είδαμε όταν παίξαμε μαζί τους. Δεν γίνεται τίποτα τυχαία υπάρχει θεός. Τα τελευταία χρόνια αδικηθήκαμε αρκετές φορές. Παίζαμε με τον ΑΠΟΕΛ για την Ευρώπη. Αυτό δεν είναι τυχαίο, δεν θέλω να επεκταθώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους οργανωμένους, του ανοργάνωτους όλους. Έκαναν αυτά τα παιδιά να ονειρεύονται έναν τίτλο. Δεν ήταν ο πρώτος στόχος όμως όπως ήρθαν τα πράγματα… Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις δύο φορές τον ΑΠΟΕΛ. Από αυτήν την ομάδα δεχθήκαμε ένα γκολ τα τελευταία δύο χρόνια και αυτό λέει πολλά. Είχαμε μια δύσκολη περίοδο, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε το ζητούμενο. Πριν τον τελικό έχουμε το πρωτάθλημα. Θα παίξουμε όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας».

Για την αφιέρωση του Κορρέα και την κίνηση προς τον παίκτη του: «Δεν ήξερα ποιος θα σκοράρει. Το έκανε δύο φορές και ήταν ευχάριστη έκπληξη. Καλύτερα αργά παρά ποτέ».

«Σε δέκα μέρες παίξαμε σημαντικά ματς. Η Ανόρθωση δεν είναι για την τέταρτη θέση. Ξέρετε τι έγινε πέρσι και μετά από πολλά χρόνια είναι σημαντικό για τον κόσμο της ομάδας η παρουσία μας στον τελικό. Ελπίζουμε να έρθουν έστω αυτοί που έκαναν εμβόλιο».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Δεν είναι θέμα δικό μου. Βγαίνουν κάποιοι χωρίς λόγο να μιλούν για αυτό το θέμα. Τελειώνει το συμβόλαιο μου. Μπορεί να έχω άλλα πλάνα στην προπονητική μου καριέρα. Να μην βάζουμε κανέναν στη γωνία. Εμείς αυτά που είπαμε αυτά τα χρόνια με όλες τις δυσκολίες τα καταφέραμε. Πλέον είμαστε στον τελικό. Ούτε εγώ θα χαθώ, ούτε η Ανόρθωση. Θα μάθετε είτε με πλάγιο τρόπο είτε με ευθύ. Είμαι περήφανος για την ιστορία της ομάδας, για τον κόσμο της ομάδας».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ