Τιμούρ: «Πολύ πιθανό να μην είμαι εδώ…»

Πολλά και διάφορα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια στη διάσκεψη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Δεύτερο παιχνίδι αναγκάζουμε να πω ότι κάνοντας τόσο πολλά στο γήπεδο τα χάνεις. Έπρεπε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια. Και με τον Ολυμπιακό και σήμερα πέρασαν το κέντρο δυο φορές και σκοράρανε. Δεν έχω παράπονο γιατί προσπάθησαν πάρα πολύ. Κάποια στιγμή χρειάζεσαι και τύχη. Όχι μόνο τύχη δεν είχαμε, αλλά ήμασταν και άτυχοι που η ομάδα δικαιούταν με βάση την απόδοση της έξι βαθμούς δεν πήραμε τίποτα. Προσπαθήσαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Σας προβλημάτισε η κακή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο; «Δεν θα έλεγα ότι στο πρώτο ημίχρονο μας πίεσαν. Πέρασαν το  κέντρο δύο φορές και σκόραραν. Μας προβληματίζει η αμυντική λειτουργία μας. Και στα δύο παιχνίδια μας έκαναν δύο φάσεις και σκόραραν δύο γκολ. Είχαμε δύο στόχους. Ρεαλιστικά τώρα δεν θέλω να δω μαθηματικά, στόχος μας τώρα είναι το κύπελλο. Οι άνθρωποι στα δύσκολα βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο. Εμείς μόνο περηφάνια νιώθουμε για όσα πετύχαμε από τη μέρα που ήρθαμε. Αν είχαμε την τύχη πιστεύω σαν απόδοση αυτά που δείξαμε αξίζαμε περισσότερα από αυτά που πήραμε».

Μπορεί να ξεκουράσετε και μερικούς παίκτες στα παιχνίδια πρωταθλήματος; «Μπορεί να γίνει και αυτό, αλλά δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουμε για κάποιο παιχνίδι. Εμείς ποτέ δεν αδιαφορήσαμε. Και αυτά τα παιχνίδια πήγαμε να τα κερδίσουμε. Δυστυχώς μας έλειπε η τύχη αλλά όχι μόνο. Μας έλειπε η ποιότητα, η τελική πάσα».

Για το ότι δεν κέρδισε η Ανόρθωση κανένα παιχνίδι απέναντι σε ομάδα που είναι πάνω απ’ αυτήν στη βαθμολογία, είπε: «Αν δείτε όλα αυτά τα παιχνίδια είναι όλα το ίδιο πράγμα. Όλες αυτές τις ομάδες μπορούσαμε να τους κερδίσουμε. Δεν είναι ότι ήταν καλύτερες από εμάς. Αυτό είναι, μας λείπει. Όταν βρίσκεις την ευκαιρία να σκοράρεις και δεν το κάνεις αυτό είναι. Οι άλλοι σκοράρουν από μακριά, εμείς ξεκάθαρες φάσεις όχι».

Θα είστε στην Ανόρθωση και στα επόμενα γενέθλιά σας; «Μπορεί να είμαι εδώ σε αυτό το γήπεδο για πολλούς λόγους, αλλά ίσως να μην είμαι από τη θέση του προπονητή. Δεν ξέρω παιδιά, θα δούμε στο τέλος της σεζόν. Πολύ πιθανόν να μην είμαι. Ας πάρουμε το κύπελλο κι ας μην είμαι εγώ προπονητής. Εμείς ξέρουμε τι αναλάβαμε και σε τι κατάσταση είναι τώρα η Ανόρθωση».

Είστε αγαπητός στον κόσμο και θέλει να ξέρει: «Τον κόσμο τον ενδιαφέρει να πάει η ομάδα καλά. Εγώ σαν προπονητής θεωρώ ότι κάναμε αρκετά. Κάναμε όσα δεν έγιναν τα τελευταία 11 χρόνια. Αυτή η ομάδα δεν έκανε τίποτα. Εμείς πέρσι… εντάξει δεν θέλω να πω ότι θα κερδίζαμε και τα δύο τρόπαια και ξέρουμε όλοι καλά τι έγινε. Και φέτος κυνηγάμε το κύπελλα, αλλά και έξι παιχνίδια πριν το τέλος είμαστε μαθηματικά μέσα στους δύο στόχους».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ